700 TL fare önerisi

Parasını hak ettiğini düşünmüyorum hocam. Kaç senelik mouse. Ve sensör kalitesi olarak konudaki diğer ürünlerden geride olduğunu düşünüyorum.

Olabilir o kadarını bilmiyorum ama ben kullanıyorum hassasiyeti vs güzxel şu ana kadar da hiçbir sorun yaşatmadı.

Aigo GM80. Veya artarsa SS Prime.

Hocam Aigo GM80 alacağım elime ulaşınca cevapliyacağım

Aigo GM80. Veya artarsa SS Prime.https://www.hepsiburada.com/aigo-gm80-plus-12000-dpi-siyah-kablosuz-gaming-mouse-p-HBCV000086ZTEE?magaza=GarajOnline&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.41.8

Bahsettiğiniz mouse bu mu?

Hocam Aigo GM80 alacağım elime ulaşınca cevapliyacağım

Bahsettiğiniz mouse bu mu?
Hocam yanlış bilmiyorsam GM80 PAW3311 sensör ile birlikte geliyor ve bu sensör; 300 IPS ve 35G hızlanma değerine sahip. Benim size önerdiğim ürün ise PAW3104 sensör ile birlikte geliyor ve üreticinin beyanına göre 650 IPS ve 50G hız değerine sahip. Yani anlayacağınız kağıt üstünde daha iyi bir sensör. Burada karar size kalmış.
Düzeltme; Sanırsam veriler hatalı gibi duruyor. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. PAW3104 o değerlere sahip değil gibi.

Hocam yanlış bilmiyorsam GM80 PAW3311 sensör ile birlikte geliyor ve bu sensör; 300 IPS ve 35G hızlanma değerine sahip. Benim size önerdiğim ürün ise PAW3104 sensör ile birlikte geliyor ve üreticinin beyanına göre 650 IPS ve 50G hız değerine sahip. Yani anlayacağınız kağıt üstünde daha iyi bir sensör. Burada karar size kalmış.
Düzeltme; Sanırsam veriler hatalı gibi duruyor. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. PAW3104 o değerlere sahip değil gibi.
Arada aman aman bir fark yok, yani bizim hissedebileceğimiz türden fark yok. 3395 ile 3950 deki farkı esporcular anlar, biz değil. Bu bütçede alınabilecek mouse GM80 diye düşünüyorum.

Arada aman aman bir fark yok, yani bizim hissedebileceğimiz türden fark yok. 3395 ile 3950'deki farkı esporcular anlar, biz değil. Bu bütçede alınabilecek mouse GM80 diye düşünüyorum.

Hocam güncelleme yapıyorum yeni konu açamıyorum sanırım bana kablosuz 800 TL bütçe ile önerebilir misiniz? GM 80 alacaktım fakat mouse biraz küçük o yüzden almaktan vazgeçtim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı