700 TL Gaming set önerisi

70TL'lik kablolu Sony kulaklığı ile ses kasdığımı düşünen ben, blackshark V2 X ile ses kasılamadığını öğrenince çok şaşırdı.

RGB'si ayarlanabilen kulaklık değil bu arada klavye istiyorum. Tamam bro sen de haklısın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum konu sahibi bütçesini açık ve net bir şekilde belirtmiş. Bir miktar da artırabileceğini de söylemiş. Ne istediği de gayet açık gibi. Sorunun ne

Galax sonar 02 ses kalitesi anlamında çok kötü yorumlar almış ben Gamenote H2016D öneririm şahsen.

120 TL'ye nuo Gaming bundle almıştım set 1.5 yıl önce çok rahat ses kasılıyor hiçbir sıkıntısı yok 1.5 yıldır kullanıyorum.

Dostum konu sahibi bütçesini açık ve net bir şekilde belirtmiş. Bir miktar da alabileceğini de söylemiş. Ne istediği de gayet açık gibi. Sorunun ne

Sorun şu ayarlanabilir RGB klavye istiyor ve iyi de ses kasabileceği bir kulaklık istiyor. İşte tam da sorun bu.

RGB'si ayarlanabilen kulaklık değil bu arada klavye istiyorum. Tamam bro sen de haklısın.

RGB'si ayarlanabilen kulaklık mı var? O kadarını da mı ayırt edemiyorsun? Klavye diye illa aha bu klavye diye yazmam mı lazım? Ayarlanabilir RGB sadece klavye ve farede olur ki insanların aklına ilk gelen her zaman klavye olur.

Sen RGB'si ayarlanabilen kulaklık falan istiyorsun yazmışsın. Sen ayırt edemiyorsundur diye yazdım bro

Ha illa bütçeyi aşacaksak; Razer Power Up Gaming Bundle V2 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bundan alsak sorun düzelecek mi sanki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…