700 TL güç kaynağı tavsiyesi

unalispir

Kilopat
Herkese merhabalar iyi forumlar.

Yeni bir PSU almaya karar verdim, uzun yıllar kullanabileceğim sistemi güncellediğimde sorun çıkartmayacak modüler bir PSU almaya karar verdim. Fiyat olarak 700 TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler hayırlı günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemler her geçen gün tdp değerini düşürüyor teknoloji gelişiyor ancak daha önce burada önerilmiş olan şu güç kaynağını atayım :

Gold sertifikalı , isterseniz araştırın ben başkasının önerdiğini aynen ilettim .

Bütçeyi 120 lira arttırabilirim diyorsan, uzun ömürlü, kaliteli marka hepsi bir arada

!Şuan sepette indirim var!

Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar biraz daha bildiğim bir marka olan corsair hx850 şuan en güçlü aday gibi duruyor.

O kadar yüksek bütçeli PSU'ya gerçekten ihtiyacın var mı ? Şu ürünler nasıl 700 TL bandında.

Sıradan bir kullanıcıysan ve normal bir sistemin varsa bu kadar masrafa gerek yok bence.
Şu ürün normal bir kullancıya fazlasıyla yetecek kalite ve performansta bence.

Fsp hydro g 750 olan nasıl sizce bunun bide 850w olanı var en baba sistemi bile götürür mü bunlar

FSP PSU konusunda güzel kaliteli bir marka üstüne 850 W Hydro G tam modüler seriside canavar gibi PSU yüksek performanslı bir PSU ihtiyacın varsa.
PSU 5 yıl garantili ayrıca.

Ben FSP 750W Hydro G kullanıyorum gayet sessiz ve yeterli. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…