700 TL ikinci el bisiklet almak

talat.krkc

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 2-3 senedir bisiklet hayali kuruyorum. Şu anda ise sıfır tüm bisikletler ateş pahası. Şehir almak istiyorum aslında ama 700 TL civarına güzel dağ bulursam da alabilirim. İstanbul'da yaşıyorum. Okula giderken metroya giderken ve sahile giderken kullanacağım. Günde 2-3 saat sürerim diye tahmin ediyorum. 185 75KG'yim. Bu fiyatlara ne tarz bisikletler önerirsiniz. İstanbul içi kaliteli 2.el satan yer de bulabilir miyim ya da sahibinden veya Letgo gibi yerlerden mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bisikleti öneririm. Eğer alırsanız aynı gün bisikletçiye gidin ve arka ve ön vites ayarım iyi mi diye sorun. Eğer bozuksa 5 TL gibi fiyata bisikletçiler yapar. Ama büyük ihtimalle hiç bir sorunu yok gibi bisikletin. Bisikleti 27.5 jant seçmemin sebebi kilo ve boyunuz ile uyumlu olması.

Bu bisikleti öneririm. Eğer alırsanız aynı gün bisikletçiye gidin ve arka ve ön vites ayarım iyi mi diye sorun. Eğer bozuksa 5 TL gibi fiyata bisikletçiler yapar. Ama büyük ihtimalle hiç bir sorunu yok gibi bisikletin. Bisikleti 27.5 jant seçmemin sebebi kilo ve boyunuz ile uyumlu olması.
700 TL gerçekten bu bisiklet için değer mi? Borabay markasını pek bilmiyorum. Alsam pişman olur muyum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı