Hocam İstanbul'da olsun.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
GTX 760 performans olarak daha iyi diye biliyorum, 950 daha güncel bir model ama. Kararsız kaldım.Hocam 760 olabilir ancak 670 artık günümüz için eskidi bence önerim olarak GTX 950 mantıklı bir seçenek olacaktır. Hatta yeni nesil oyunlar için GTX 950 daha da mantıklı.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Pahalı.Hocam bu fena değil sanki. Ufak bir O.C ile iyi gider gibi.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Bu arada bu kart gerçek mi? Hocam gerçekse bunu alın.
Zotac 3070 ekran kartı - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 908087568
Zotac 3070 ekran kartı - Zotac Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam İstanbul'da olsun.
Hocam idareten aldığınız için tekrar satarken kolay giden bir model alın.GTX 760 performans olarak daha iyi diye biliyorum, 950 daha güncel bir model ama. Kararsız kaldım.
Pahalı.
Öyle hocam ancak bende satın alırken son karar 950 verdim yeni nesil oyunlarda daha çok FPS değerini bize veriyor benim kart 1 ay önce 580 liraydı. :/GTX 760 performans olarak daha iyi diye biliyorum, 950 daha güncel bir model ama. Kararsız kaldım.
Hocam 760 olabilir ancak 670 artık günümüz için eskidi bence önerim olarak GTX 950 mantıklı bir seçenek olacaktır. Hatta yeni nesil oyunlar için GTX 950 daha da mantıklı.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Bu kart satılmış, satıcıyla konuştum.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Bu kart satılmış, satıcıyla konuştum.