700 TL ile ekran kartı ve işlemci tavsiyesi

i3 6100 450 tl
h110m anakart 200tl
8gb ram 150tl
i3 6100 içindeki hd 530 igpu knight için yeterli 230w psu'nuz 230w veriyorsa sisteme yeterli güç sağlıyacaktır ama 230w güç verir mi bilmem
ileride istediğiniz bir zaman psu ve gpu alarak istediğiniz her oyunu oynayabilirsiniz.

Güzel önerileriniz için teşekkür ediyorum değerlendireceğim

Bana kalırsa çok ucuz yollu bir geliştirme yapılabilir. Mesela Aliexpress'den Xeon E5450 işlemci 80 Tl ye rahat alınır. Anakartınız ile uyumludur merak etmeyin. Adaptör ile halledilmiş satılıyorlar. Birde R7 240 alırsınız. Aerocool Vx serisi 400W güç kaynağı da alırsınız. Yaklaşık 350-400 TL ye ihtiyacınızı çok rahat karşılayacağına inanıyorum. Zaman geçtikçe bütçe bulursanız en baştan güncel bir sistem toplarsınız.

Hmm demek ana kart uymuor o durumda ekran karını r4 veya r3 e düşüre bilirsin "Knight Online" oynayacağım diyosan 8 yerine 6GB ramide tercih edebilirsin bu durumda 177 TLlik ekran kartı yerine 134 Tllik Asus Radeon HD5450 1GB DDR3 vede 100lik ram yerine Kingston 2Gb DDR 133 Mhz Masa Üstü PC RAM 49Tlye alabilsin bu durumda 607 Tl eder iyi bir ana karı da 97tlye bulamiyacığından dolayı bütceni aşacak fakat gitip 700TLye ekran kartı ve PSU alırsan işlemci darboğaz olur ve verim alamassın en azından ucuz bir amd işlemci almanı tavsiye ederim istersen sana 700 değerinde İşlemci+Ekran Kartı+Psu bulup link atabilirim ve birde unutma internetten alışveriş yapabiliyor olmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…