4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 19 Temmuz 2022 #21 19atakan05 dedi: Hocam hoparlör pek kullanmıyorum Olabilir hocam düşüneceğim Genişletmek için tıkla... gaman Sihirli Işık Topu Rgb Sese Duyarlı Disko Işık Şovu Vantuzlu Pilli Ve Usb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ya da bir tane bundan.
19atakan05 dedi: Hocam hoparlör pek kullanmıyorum Olabilir hocam düşüneceğim Genişletmek için tıkla... gaman Sihirli Işık Topu Rgb Sese Duyarlı Disko Işık Şovu Vantuzlu Pilli Ve Usb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ya da bir tane bundan.
the doppler effect Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 19 Temmuz 2022 #22 19atakan05 dedi: PC aldım. Kartta 700 TL kaldı. Ne alayım sizce? Not: Kararsız kaldım ne yapacağımı bulamadım o yüzden sordum. Elektronik bir şey olursa iyi olur konsol ya da akıllı saat gibi. Genişletmek için tıkla... İkinci bir monitör alabilirsin. Çok kaliteli olmak zorunda değil ikinci elde de uygun bir şey bulursun. Bilgisayarda çalıştığın zaman üretkenliğini arttırır, işlerini daha kısa sürede bitirirsin.
19atakan05 dedi: PC aldım. Kartta 700 TL kaldı. Ne alayım sizce? Not: Kararsız kaldım ne yapacağımı bulamadım o yüzden sordum. Elektronik bir şey olursa iyi olur konsol ya da akıllı saat gibi. Genişletmek için tıkla... İkinci bir monitör alabilirsin. Çok kaliteli olmak zorunda değil ikinci elde de uygun bir şey bulursun. Bilgisayarda çalıştığın zaman üretkenliğini arttırır, işlerini daha kısa sürede bitirirsin.