700 TL IPS monitör önerisi

Heimdall

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, uzun zamandır forumu kullanan birisiyim, genelde sorularımı araştırıp buluyorum fakat bu kez kafama takılan bir sorun oldu ve cevabını bulamadım o yüzden üyelik oluşturup sormak istedim. Yeni bir kasa topluyorum ya da AMD zahmet edip yeni işlemcilerini çıkarırsa toplıyacağım diyelim. Parçaları yavaş yavaş almak istedim, fakat bu monitör mevzusu çok kafamı kurcalıyor. İstediğim monitör 5ms ve altı IPS ekran, 23"-24" genişlikte, ghosting vb. şeyler ile adı çıkmamış, 700 TL altı bir monitör olsun istiyorum. Genelde film izlemek, internette gezmek, ve profesyonel olmamak kaydıyla oyun oynamak için kullanacağım. Şu monitörü beğendim ama sizlerinde bu konuda fikirlerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum:
BenQ GW2470H 23.8" 4ms (Analog+2xHDMI) Full HD AMVA Monitör Fiyatı

kimseden ses gelmeyince bende kendim seçim yaptım ve ASUS VC239H modelini aldım, görünüş olarak gayet şık, özellikler olarak da tatmin edici, technopat sosyal yardım edemedi belki ama amazon'da yer alan geri bildirimler sayesinde beğendim monitörü

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı