Arkadaşlar derslerimde kullanabileceğim Numpad'i olmayan kablosuz bir klavye arıyorum fiyatı maksimum 700 TL olursa benim için iyi olur. Kaliteli olması tek kriter, şekli şemali vs. mühim değil. Teşekkür ederim.
Samsung Trio 500 Smart Bluetooth Keyboard en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Klavye ürünü A101'de!
www.a101.com.tr
Model hakkında bilgim yok temin etmesi kolay ve marka Samsung.
En ucuz Logitech K380 Kablosuz Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech K380 Kablosuz Klavye özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung Trio 500 Smart Bluetooth Keyboard en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Klavye ürünü A101'de!
www.a101.com.tr
www.a101.com.tr
www.a101.com.tr
Arkadaşınb paylaştığı klavyeyi 2 aydır kullanıyorum. A101'de 370 TL idi. Bluetooth alıcın varsa bilgisayarında, ayrıca diğer bluetooth mobil cihazlarda da kullanabiliyorsun. 3 cihaza kadar destekliyor ve kullanması çok keyifli.