gzaze Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 33 5 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar 700 TL'ye alınabilecek en fazla klik sesi çıkaran mekanik klavye önerisi istiyorum 700 TL altıda olabilir ama üstü olmasın.
Arkadaşlar 700 TL'ye alınabilecek en fazla klik sesi çıkaran mekanik klavye önerisi istiyorum 700 TL altıda olabilir ama üstü olmasın.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.283 Çözümler 2 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #2 gzaze dedi: Arkadaşlar 700 TL'ye alınabilecek en fazla klik sesi çıkaran mekanik klavye önerisi istiyorum 700 TL altıda olabilir ama üstü olmasın. Genişletmek için tıkla... Özel değilse sormak isterim. Neden en fazla klik sesi çıkaran klavye alacaksınız?
gzaze dedi: Arkadaşlar 700 TL'ye alınabilecek en fazla klik sesi çıkaran mekanik klavye önerisi istiyorum 700 TL altıda olabilir ama üstü olmasın. Genişletmek için tıkla... Özel değilse sormak isterim. Neden en fazla klik sesi çıkaran klavye alacaksınız?
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 5 Nisan 2022 #3 Kadir Güvener dedi: Özel değilse sormak isterim. Neden en fazla klik sesi çıkaran klavye alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Mekanik klavyelerin olayı bu hocam, insanlar seviyor seslerini.
Kadir Güvener dedi: Özel değilse sormak isterim. Neden en fazla klik sesi çıkaran klavye alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Mekanik klavyelerin olayı bu hocam, insanlar seviyor seslerini.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.283 Çözümler 2 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #4 Oikkesh dedi: Mekanik klavyelerin olayı bu hocam, insanlar seviyor seslerini. Genişletmek için tıkla... Mekanik klavyelerin olayı tuş basımında ses çıkarmak değil.
Oikkesh dedi: Mekanik klavyelerin olayı bu hocam, insanlar seviyor seslerini. Genişletmek için tıkla... Mekanik klavyelerin olayı tuş basımında ses çıkarmak değil.
gzaze Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 33 5 Nisan 2022 #5 Kadir Güvener dedi: Özel değilse sormak isterim. Neden en fazla klik sesi çıkaran klavye alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Klik seslerine bayılıyorum verdiği his ve ses gerçekten çok güzel oluyor.
Kadir Güvener dedi: Özel değilse sormak isterim. Neden en fazla klik sesi çıkaran klavye alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Klik seslerine bayılıyorum verdiği his ve ses gerçekten çok güzel oluyor.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 5 Nisan 2022 #6 hemen almayacaksanız rog strix scope bazen indirime giriyor takip edin. Güzel model mavi anahtarlara sahipler
hemen almayacaksanız rog strix scope bazen indirime giriyor takip edin. Güzel model mavi anahtarlara sahipler
gzaze Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 33 5 Nisan 2022 #7 GazzeliAtalayq dedi: Hemen almayacaksanız ROG STRIX Scope bazen indirime giriyor takip edin. Güzel model mavi anahtarlara sahipler. Genişletmek için tıkla... Olabildiğince erken almayı planlıyorum.
GazzeliAtalayq dedi: Hemen almayacaksanız ROG STRIX Scope bazen indirime giriyor takip edin. Güzel model mavi anahtarlara sahipler. Genişletmek için tıkla... Olabildiğince erken almayı planlıyorum.
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 5 Nisan 2022 #8 Logitech g213.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 5 Nisan 2022 #9 Kadir Güvener dedi: Mekanik klavyelerin olayı tuş basımında ses çıkarmak değil. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sadece ses çıkardığı için alanlar var.
Kadir Güvener dedi: Mekanik klavyelerin olayı tuş basımında ses çıkarmak değil. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sadece ses çıkardığı için alanlar var.
Arda454 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #10 CYBER SHADOW dedi: Logitech g213. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu bir klavye o fiyata membran almak saçma olur.
CYBER SHADOW dedi: Logitech g213. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu bir klavye o fiyata membran almak saçma olur.