700 TL klavye önerisi

Bütçe
700

Arda Harmancı

Decapat
Daha fazla  
Dün 16 yıldır kullandığım içinde korona virüs dahi bulunan Logitech klavyeme gidip limonlu soda dökmemin ardından bugün çoğu tuşun taş gibi olduğunu fark ettim. Bu yazıyı yazarken resmen eziyet çekiyorum. Sarftech T60 almayı düşünüyorum. Varsa daha iyi önerisi olan buyurrsun söylesin. Herkese iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo ile yaklaşık 950 liraya denk geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

T60 mini ya da Rampage'in km-RX9 önerebilirim bu ikisi arasından T60 mini kullanmanı tavsiye ederim arkadaşın gösterdiği Z11 de güzel ama biraz pahalı.

E yosso 710 TL oluyordu sanırım prime ile. Kesinlikle E yosso öneririm bu bütçede. Ben kendim beyaz modeli aldım onun switchleri Outemu deniyor ama bakıcaz bakalım gelsin ürün.

E yosso 710 TL oluyordu sanırım Prime ile kesinliklike e yosso öneririm bu bütçede ben kendim beyaz modeli aldım onun Switch'leri Outemu deniyor ama bakacağız bakalım gelsin ürün.
Z11 Huano switch kullaniyor. Outemu'dan daha iyi.

Z11 Huano switch kullaniyor. Outemu'dan daha iyi.
Hocam inceleme konusunu okumuştum ama kesin bir bilgi yok sanırım sarı LED modelde Huano diye biliyorum ama benim aldığım beyaz modelde Outemu yazıyor ayrıca Outemu gelse bile sorun yok benim için. 87 tane yedek Outemu red switchim var ben sırf isteklerimi karşıladığı için beyaz modeli aldım switch kalitesi ilk önceliğim değildi benim. 16 Ağustos'ta gelir yazıyor şu an kargo firmasına teslim edilmiş geldiği zaman aldığım modelde Outemu mu var Huano mu var net bir şekilde bilgilendiririm.

RGB modelinde de Outemu yazıyor ama Huano geliyor. Z11 ise yine Huano gelir. Kablosuz olanı bilemeyeceğim.

RGB modelinde de Outemu yazıyor ama Huano geliyor. Z11 ise yine Huano gelir. Kablosuz olanı bilemeyeceğim.
Benim ki Z11 değil hocam ama dediğim gibi yedek switchlerim olduğu için çokta önemli değil benim için ama Huano çıkarsa daha iyi olur tabi. Gelince net bir bilgi sahibi oluruz zaten. Bende inceleme konusuna yazarım hangi switch var diye.

Şimdi aklıma takıldı özelliklerinde hot swap yazmıyor ama içinden tuş çıkarma aparatı geliyor sanırım benim aldığım modelde. Ben anlamadım bu adamlarda özellikleri ya eksik ya yanlış yazmışlar eğer hot swap gelmez ise iade edip mecburen sarı aydınlatmalı modeli alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…