LoyalViper Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #1 Öncelikle herkese selam arkadaşlar sizden tavsiye almak istedim. Benim yeni bir klavye ve fareye ihtiyacım var bütçem 700 TL yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2017
Öncelikle herkese selam arkadaşlar sizden tavsiye almak istedim. Benim yeni bir klavye ve fareye ihtiyacım var bütçem 700 TL yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #2 Hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz ? Elinizin büyüklüğü ne kadar ? Palm, Claw, Fingertip hangi şekilde fareyi tutuyorsunuz ?
Hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz ? Elinizin büyüklüğü ne kadar ? Palm, Claw, Fingertip hangi şekilde fareyi tutuyorsunuz ?
LoyalViper Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #3 Büyüklük o kadar önemli değil her fareye alışıyor elim palm bir şekilde kullanıyorum elimi ve sağ elimi kullanıyorum.
Büyüklük o kadar önemli değil her fareye alışıyor elim palm bir şekilde kullanıyorum elimi ve sağ elimi kullanıyorum.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #4 LoyalViper dedi: Büyüklük o kadar önemli değil her fareye alışıyor elim palm bir şekilde kullanıyorum elimi ve sağ elimi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyunlar neler ?
LoyalViper dedi: Büyüklük o kadar önemli değil her fareye alışıyor elim palm bir şekilde kullanıyorum elimi ve sağ elimi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyunlar neler ?
LoyalViper Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #5 Battlefield ve CSGO tarzı FPS oyunlar Mekanik olmalı klavye ve RGB led şart
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #6 Merhaba, Bu 2 ürünümüzü önerebilirim; Cooler Master MasterKeys Pro L RGB Mekanik Gaming Klavye - Türkçe Cooler Master MasterMouse Pro L Gaming Mouse Cooler Master MasterMouse Pro L Gaming Mouse Cooler Master MasterKeys Pro L RGB Mekanik Gaming Klavye - Türkçe Farenin üst ve yanları değişebildiği için ister claw, ister palm kullanabilirsiniz.
Merhaba, Bu 2 ürünümüzü önerebilirim; Cooler Master MasterKeys Pro L RGB Mekanik Gaming Klavye - Türkçe Cooler Master MasterMouse Pro L Gaming Mouse Cooler Master MasterMouse Pro L Gaming Mouse Cooler Master MasterKeys Pro L RGB Mekanik Gaming Klavye - Türkçe Farenin üst ve yanları değişebildiği için ister claw, ister palm kullanabilirsiniz.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #7 Bu ikiliyi öneririm. Hem yanında mousepad veriyorlar. Logitech G402 Hyperion Fury Oyun Mouse 910-004068 Fiyatı Corsair Strafe RGB Red Switch Mekanik Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Bu ikiliyi öneririm. Hem yanında mousepad veriyorlar. Logitech G402 Hyperion Fury Oyun Mouse 910-004068 Fiyatı Corsair Strafe RGB Red Switch Mekanik Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
LoyalViper Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #8 Herkese çok teşekkür ederim düşünüp en kısa zamansda bilgi vereceğim.
Talhaokte Megapat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2017 #9 Banggod sitesinden Mantıstek gk 2 (mekanik + rhb + 4 switchden istediğin biri) Ve razer deathadder chroma alabilirsin ikisi 400-500 felan tutuyo
Banggod sitesinden Mantıstek gk 2 (mekanik + rhb + 4 switchden istediğin biri) Ve razer deathadder chroma alabilirsin ikisi 400-500 felan tutuyo
Malotinos Hectopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #10 G403 suan en iyisi bütün cs go oyuncuları bu mouse u ve zowie kullanıyorlar klavye olarak ise razer blackwidow ultimate
G403 suan en iyisi bütün cs go oyuncuları bu mouse u ve zowie kullanıyorlar klavye olarak ise razer blackwidow ultimate