Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 14 yaşında amatör lisanslı futbol oynuyorum. Ofansif orta saha/orta saha/ sağ açık oynuyorum. 2. el falan farketmez, çok beğenirsem 700 TL'ye kadar çıkarım. Ayak numaram 42/43.
14 yaşında amatör lisanslı futbol oynuyorum. Ofansif orta saha/orta saha/ sağ açık oynuyorum. 2. el falan farketmez, çok beğenirsem 700 TL'ye kadar çıkarım. Ayak numaram 42/43.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 1 Mayıs 2022 #2 Mercurial alabilirsin ayakların ince kalıpsa.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 1 Mayıs 2022 #3 Hocam Predator veya adi Zero memnun kalacaksınız bende amatör futbolcuyum.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #4 540312 dedi: Mercurial alabilirsin ayakların ince kalıpsa. Genişletmek için tıkla... Şu an Nike Mercurial bilekli var. Cidden hiç beğenmediğim bir krampon. Spor ayakkabıyla daha iyi oynuyorum. d4mann dedi: Hocam Predator veya adi Zero memnun kalacaksınız bende amatör futbolcuyum. Genişletmek için tıkla... Önceden Predator kullanıyordum çok memnumdum. Şu an Adidas Nemeziz düşünüyorum. Adi zero diye arattim ama krampon bulamadım.
540312 dedi: Mercurial alabilirsin ayakların ince kalıpsa. Genişletmek için tıkla... Şu an Nike Mercurial bilekli var. Cidden hiç beğenmediğim bir krampon. Spor ayakkabıyla daha iyi oynuyorum. d4mann dedi: Hocam Predator veya adi Zero memnun kalacaksınız bende amatör futbolcuyum. Genişletmek için tıkla... Önceden Predator kullanıyordum çok memnumdum. Şu an Adidas Nemeziz düşünüyorum. Adi zero diye arattim ama krampon bulamadım.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 1 Mayıs 2022 #5 Yang Mills dedi: Şu an Nike Mercurial bilekli var. Cidden hiç beğenmediğim bir krampon. Spor ayakkabıyla daha iyi oynuyorum. Önceden Predator kullanıyordum çok memnumdum. Şu an Adidas Nemeziz düşünüyorum. Adi zero diye arattim ama krampon bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende 2014 model olan var boğazsız olanlardan, dediğin modeli gördüm ama hiç kullanmadım yorum yok.
Yang Mills dedi: Şu an Nike Mercurial bilekli var. Cidden hiç beğenmediğim bir krampon. Spor ayakkabıyla daha iyi oynuyorum. Önceden Predator kullanıyordum çok memnumdum. Şu an Adidas Nemeziz düşünüyorum. Adi zero diye arattim ama krampon bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende 2014 model olan var boğazsız olanlardan, dediğin modeli gördüm ama hiç kullanmadım yorum yok.
Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #6 700 TL'ye pumadan başka marka bulabilmek zor 0 olarak.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 1 Mayıs 2022 #7 Yang Mills dedi: Şu an Nike Mercurial bilekli var. Cidden hiç beğenmediğim bir krampon. Spor ayakkabıyla daha iyi oynuyorum. Önceden Predator kullanıyordum çok memnumdum. Şu an Adidas Nemeziz düşünüyorum. Adi zero diye arattim ama krampon bulamadım. Genişletmek için tıkla... adidas yohji yamamoto adizero f50 fiyatları - shop8.shopsoutlet.ru bizzat kendim kullanıyorum
Yang Mills dedi: Şu an Nike Mercurial bilekli var. Cidden hiç beğenmediğim bir krampon. Spor ayakkabıyla daha iyi oynuyorum. Önceden Predator kullanıyordum çok memnumdum. Şu an Adidas Nemeziz düşünüyorum. Adi zero diye arattim ama krampon bulamadım. Genişletmek için tıkla... adidas yohji yamamoto adizero f50 fiyatları - shop8.shopsoutlet.ru bizzat kendim kullanıyorum
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #8 Genesyss dedi: 700 TL'ye pumadan başka marka bulabilmek zor 0 olarak. Genişletmek için tıkla... 0 kramponlara baktım 2. el alacağız mecbur. d4mann dedi: adidas yohji yamamoto adizero f50 fiyatları - shop8.shopsoutlet.ru bizzat kendim kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Site güvenilir değil diye düşünüyorum doğru değil mi? Görünüşü ilginç geldi.
Genesyss dedi: 700 TL'ye pumadan başka marka bulabilmek zor 0 olarak. Genişletmek için tıkla... 0 kramponlara baktım 2. el alacağız mecbur. d4mann dedi: adidas yohji yamamoto adizero f50 fiyatları - shop8.shopsoutlet.ru bizzat kendim kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Site güvenilir değil diye düşünüyorum doğru değil mi? Görünüşü ilginç geldi.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 1 Mayıs 2022 #9 Yang Mills dedi: 0 kramponlara baktım 2. el alacağız mecbur. Site güvenilir değil diye düşünüyorum doğru değil mi? Görünüşü ilginç geldi. Genişletmek için tıkla... bu site şart değil hocam.
Yang Mills dedi: 0 kramponlara baktım 2. el alacağız mecbur. Site güvenilir değil diye düşünüyorum doğru değil mi? Görünüşü ilginç geldi. Genişletmek için tıkla... bu site şart değil hocam.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #10 d4mann dedi: bu site şart değil hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bunu gördüm sıfır olarak : Puma 106701-02 Tacto Iı Fg/ag Futbol Krampon Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Onun haricinde ikinci el bakacağım.
d4mann dedi: bu site şart değil hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bunu gördüm sıfır olarak : Puma 106701-02 Tacto Iı Fg/ag Futbol Krampon Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Onun haricinde ikinci el bakacağım.