700 TL kulaklık önerisi

yexeroot

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kendimi bildim bileli hoparlörden oyun oynarım, kasa kullandığım için kulak içi kulaklığın kablo boyu yetmiyor. Kulak üstü kulaklık bakıyorum fakat gereksiz pahalı geldi. Sadece FPS oyunlarında ses kasabilmek icin ucuz yollu kafayı çok sıkmayan kulak üstü kulaklık önerisi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, kendimi bildim bileli hoparlörden oyun oynarım, kasa kullandığım için kulak içi kulaklığın kablo boyu yetmiyor. Kulak üstü kulaklık bakıyorum fakat gereksiz pahalı geldi. Sadece FPS oyunlarında ses kasabilmek icin ucuz yollu kafayı çok sıkmayan kulak üstü kulaklık önerisi verebilir misiniz?

Mikrofon çok önemli değilse şuna bakabilirsiniz, mikrofon kalitesi dışında güzel kulaklık deniyor:

İster telefona ister bilgisayara bağla kaliteli ve kafayı sıkmıyor buyur VOOKA Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı