Hocam bütçeyi biraz arttırırsanız buna bakabilirsiniz:
![]()
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arttıramazsanız bu olabilir:
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tabiki de çok iyi bir marka, yurt dışında çok popüler, TR distribütörü yeni geldi.AOC GK500 nasıl bir klavye önerir misiniz veya daha iyisi var mı?
Maalesef o kadar artıramam.
Redragon markasını hiç duymamıştım iyi midir sizce?
Redragon markasını hiç duymamıştım iyi midir sizce?
Tabii ki de çok iyi bir marka, yurt dışında çok popüler, TR distribütörü yeni geldi.
Pardon hocam, yanlış link.Shipping Price'ı hiç görmüyorsunuz sanırım.
K552 Hotswap, daha iyi bir klavye bence.Peki hocam GK500 de iyi galiba siz hangisini önerirsiniz GK500 le Redragon K552 arasında kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.