700 TL monitör önerisi

Cihan Deniz

Hectopat
Merhaba. Ne iyi ne kötü PC sipariş ediyorum bugün. Fakat 1 tane monitöre ihtiyacım var. Bütçe 600-700, belki 800 de yapabilirim. Önerdiğiniz monitör var mı? Biraz daha ekleyemem. 144 Hz'e de gerek yok, zaten oyunlarda 150 FPS alan PC almayacağım, ortalama 80-100 FPS alırım. Önderdiğiniz monitör var mı?

Merhaba. Ne iyi ne kötü PC sipariş ediyorum bugün. Fakat 1 tane monitöre ihtiyacım var. Bütçe 600-700, belki 800 de yapabilirim. Önerdiğiniz monitör var mı? Biraz daha ekleyemem. 144 Hz'e de gerek yok, zaten oyunlarda 150 FPS alan PC almayacağım, ortalama 80-100 FPS alırım. Önderdiğiniz monitör var mı?

Teşşekür ederim herjese herkes aynı monitörü atmış sizin attığınızı alıyorum akşam sağolun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı