700 TL Mouse pad önerisi

YatkoRaca

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni mouse pad ve mouse alacağım mouse olarak SteelSeries'in Prime Plus modelini alacağım. Fakat mouse pad olarak ne alacağım kararsızım, açıkçası çok da bilmiyorum.
Bunu buldum sizce iyi midir?
Büyük bir mouse pad istiyorum ölçüleri 70x30 olabilir 60x30 varsa olabilir kısacası 60cm ve üstü olsun.
Bu hoşuma gittiydi fakat küçük geldi bana biraz büyüğü de pahalı geldi. Genel olarak FPS oyuncusuyum, CS oynamak amaçlı alıyorum.
Sizin önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler

Düşük sens mi oynuyorsunuz yüksek sens mi?

İlk attığını alabilirsin güzel dayanıklıdır bende onu kullanıyorum fiyatı da ucuz.

hocam mouse pad için bu kadar para vermeye değer mi bilmiyorum

Düşük sens mi oynuyorsunuz yüksek sens mi?
800 Dpi 1.25 sens hocam

İlk attığını alabilirsin güzel dayanıklıdır bende onu kullanıyorum fiyatı da ucuz.
Hocam siz ne amaçla kullanıyorsunuz ve ne kadardır kullanıyorsunuz

Hocam mouse pad için bu kadar para vermeye değer mi bilmiyorum.

800 DPI 1.25 sens hocam.

Hocam siz ne amaçla kullanıyorsunuz ve ne kadardır kullanıyorsunuz.

Kanka rartenanın attığından bir farkı yok ilk attığının güven bana fiyatı çok makul bunu öneriyorlar zaten genel olarak.

Hocam mouse pad için bu kadar para vermeye değer mi bilmiyorum.

800 DPI 1.25 sens hocam.

Hocam siz ne amaçla kullanıyorsunuz ve ne kadardır kullanıyorsunuz.

Ben 30x70 almıştım 400 küsur liraya benim sensim çok düşük Valorant'ta 800 DPI .24 sens kullanıyorum 2 ay oldu kullanalı yıpranma falan olmadı.

CS'de de 800 DPI .87 sens kullanıyorum.

Eğer 30x70 yetecek diyorsan KlasseGear Pro Dragon Knot 70x30 Cm Xl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları bunu al.

Klassegearın kendi Trendyol hesabı yani senin attığından bir farkı yok 3-4 güne gelir bu arada emin ol 30x70 çok yeterli ama klavyen %60sa fare için yer açılır daha iyi olur.

Dragon knot deseni en iyisi onu öneririm diğerleri çocukca bu sade ve şık beğenirsin deseni.

Son düzenleme:
Bana da bunu alacakmışım gibi geliyor teşekkür ederim yorumunuz için siz trendyoldan mı aldınız kendi sitesinden mi ve hangisini önerirsiniz garanti vs değişiyormu

bide hocam mouse olarak ne kullanıyorsunuz merak ettiğim için soruyorum
ben steelseriesin prime plus alacagım sizin öneriniz varmı başka
ve klavye almayı düşünmüyorum ama şunu alabilirsin hem ucuz hem şık vs derseniz bi bakarım

Trendyol'dan aldım zaten kendi satıcısı hiçbir fark olmaz. Mouse olarak burada öneri ile Performax xotran almıştım 400 liraya ama skatezlerinde sıkıntı oluşmaya başladı sanırım bastırınca takıla takıla ilerliyor MCHOSE L7 Pro almayı planlıyorum İyzico kampanyasıyla.

tamamdır hocam teşekkür ederim bugun ya da yarın sipariş edeceğim steelseries prime plus ile dediğiniz mouse padi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…