Daha önce kullandınızmı hocam iyi etki gösterirmi Kingsize kullanıyordum bitti![]()
HIQ Smash Pro 2.0 507g
SKT: 04/27 (Lemon)SKT: 04/27 (Tropical Punch)SKT: 06/27 (Cola)SKT: 05/27 (Watermelon)HIQ Smash Pro, antrenman performansını yükseltmek ve yorgunluk hissini azaltmak amacıyla üretilmiÅ bir pre-workout (antrenman öncesi) içeceÄidir. Enerji seviyesini iyileÅtirir, karnosin seviyelerini...takehiq.com
HARUN10 Kodunu kullanın 675TL, etkisi muazzam. Haftada 2-3 gider.
ben hiq kullanıyorum çok iyi de bitince kingsize denemek istiyorum, o nasıl etki olarak?Daha önce kullandınızmı hocam iyi etki gösterirmi Kingsize kullanıyordum bitti
Ben HIQ kullanıyorum çok iyi de bitince kingsize denemek istiyorum, o nasıl etki olarak?
Kullandım, haftada 2 en fazla 3 kez kullanırsanız etkisi kaybolmaz.Daha önce kullandınızmı hocam iyi etki gösterirmi Kingsize kullanıyordum bitti
sonradan etkisinin kaybolma sebebi 2 - 3 seferden fazla kullanmaktan kaynaklı, eğer verim alamıyorsanız 1 1,5 ay ara verip tekrar başlayın ve haftada 2 - 3 defa kullanınBenim tavsiyem Uzak durun hocam ilk başlarda güzel geliyor fakat etkisi her seferinde azalıyor.
Yine de sen bilirsin tabii
1 kere kullanmıştım, içeriği de çok iyi hatta Predator'dan bile iyi. Kesinlikle alınır.![]()
HIQ Smash Pro 2.0 507g
SKT: 04/27 (Lemon)SKT: 04/27 (Tropical Punch)SKT: 06/27 (Cola)SKT: 05/27 (Watermelon)HIQ Smash Pro, antrenman performansını yükseltmek ve yorgunluk hissini azaltmak amacıyla üretilmiÅ bir pre-workout (antrenman öncesi) içeceÄidir. Enerji seviyesini iyileÅtirir, karnosin seviyelerini...takehiq.com
HARUN10 Kodunu kullanın 675TL, etkisi muazzam. Haftada 2-3 gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.