700 TL Pre workout önerisi

Yer
Aksaray
Daha fazla  
700TL civarında öneriniz var mıdır?

Halihazırda kingsize Beast mode pre workout markasını kullanıyorum. Devam mı etmeliyim yoksa bittikleri zaman vücut yeni şeyler görsün diye marka değiştirmeli miyim?

Ayrıca pre kullanırken creatin gibi arada bir vücudu dinlendirmek lazım mıdır? Etkisini bir süre azaltıp tekrardan kullanırsak ikinci kez kullanmaya başladığımızda daha iyi hisseder miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
700TL civarında öneriniz var mıdır?

Halihazırda kingsize Beast mode pre workout markasını kullanıyorum. Devam mı etmeliyim yoksa bittikleri zaman vücut yeni şeyler görsün diye marka değiştirmeli miyim?

Ayrıca pre kullanırken creatin gibi arada bir vücudu dinlendirmek lazım mıdır? Etkisini bir süre azaltıp tekrardan kullanırsak ikinci kez kullanmaya başladığımızda daha iyi hisseder miyiz?
İnan bana pre-workout'lara o kadar da ihtiyacımız yok, kahve en iyisidir :)

İkinci sorun için pre kullanımına ara vermek değil de kafeini belirli bir süre bıraktığımız vakitler oluyor, kafein detoksu olarak geçer. Detoksu doğru yaptıktan sonra önceden aldığımız 200 mg kafein 3 birim etki ediyorken şimdi 5 birim etki ediyor olacaktır.

Merhaba marka değiştirmenin çok fazla farklılık yaratacağını düşünmüyorum genelde kullanılan maddeler aynı haftada 2 kez kullanılması öneriliyor örneğin göğüs ve bacak günü size kalmış.

İnan bana pre-workout'lara o kadar da ihtiyacımız yok, kahve en iyisidir :)

İkinci sorun için pre kullanımına ara vermek değil de kafeini belirli bir süre bıraktığımız vakitler oluyor, kafein detoksu olarak geçer. Detoksu doğru yaptıktan sonra önceden aldığımız 200 mg kafein 3 birim etki ediyorken şimdi 5 birim etki ediyor olacaktır.
Kahve bir süreden sonra içesi gelmiyor insanın. Mecburiyetten içiyoruz preyi valla. Bu bayram biraz ara vereceğim, tekrarına bakacağım durumuma göre.

Merhaba marka değiştirmenin çok fazla farklılık yaratacağını düşünmüyorum genelde kullanılan maddeler aynı haftada 2 kez kullanılması öneriliyor örneğin göğüs ve bacak günü size kalmış.
Haftanın 7 günü de kullanıyorum desem inanır mısınız :D

Kahve bir süreden sonra içesi gelmiyor insanın. Mecburiyetten içiyoruz Prey'i vallahi. Bu bayram biraz ara vereceğim, tekrarına bakacağım durumuma göre.

Haftanın 7 günü de kullanıyorum desem inanır mısınız :D

Bende bağımlı oldum uyku problemim var ayrıca her antrenman günü kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı