700 TL PSU önerisi

Bütçe
400-700
48 lira eklerim dersen şunu öneririm.

Ekleyemem dersen de şu var.

Zaten benim sorduğum üründe bu High Power 600W 80+ Gold.
Cok mantıklı geldi bana.
48 lira eklerim dersen şunu öneririm.

Ekleyemem dersen de şu var.

Sen Teknobiyotik indirimlerini/ürünlerini bayağı takip ediyorsun sadece araştırıyor musun yoksa Teknobiyotik ile herhangi bir ilgin var mı?
Önerdiğin kasanin incelemesini de Technopat forumda incelediğin yazını görmüştüm o yüzden merak ettim herhangi bir ilgin var mı acaba Teknobiyotik ile ilgili 😂 (kasa raijintek ponos)

Son düzenleme:
Sen Teknobiyotik indirimlerini/ürünlerini bayağı takip ediyorsun sadece araştırıyor musun yoksa Teknobiyotik ile herhangi bir ilgin var mı?
Araştırıyorum. Önerdiğim 2 ürün de Teknobiyotik'te en ucuz fiyatta. Çünkü iki markanın da distribütörlüğünü Teknobiyotik yapıyor.
Önerdiğin kasanin incelemesini de Technopat forumda incelediğin yazını görmüştüm o yüzden merak ettim herhangi bir ilgin var mı acaba Teknobiyotik ile ilgili?
Hayır yok. Benim birçok kasa hakkında rehberim mevcut.

Çok teşekkürler iyi geceler arkadaşlar
Bugüne özel indirimli bir ürün buldum size de sormak istiyorum duger önerdiğiniz ürünlere göre hangisi daha mantıklı?

Bahsettiğiniz güç kaynağı alınır kaliteli güç kaynağıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı