700 TL PSU önerisi

Alprn28

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-3770 12GB RAM Asus Expedition GTX 1050Tİ
Başlıktaki gibi bütçem 700TL sistemim i5 3550S 12 GB RAM RX 470 4 GB. Bu sisteme 400watt 450 watt hangisi olursa, öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aerocool VX Plus 400. Şunu da ekleyeyim, sisteminize göre öneri yapmadım. 700 TL bandında, iyi bir PSU önerdim.

Düzenlediğim mesajı okumanı tavsiye ederim.

Ayrıca VX500 yani 500W modeli 900 TL. 2. ele bakabilirsen daha ucuza alırsın. Ben VX Plus 400 modelini 2. el aldım.

Son düzenleme:
İşlemcin 77 watt tüketiyor ve ekran kartın 120 watt civarı tüketiyormuş. 400 Watt bir hayli yeterli olacaktır. Daha fazla watt alırsanız,sadece biraz daha geleceğe dönük olur. ‘Bence’ 400-450 Watt farkına para değmez. Gelecekte sistem toplarım diyip 650-750W deseydiniz o zaman farklıydı

İşlemcin 77 watt tüketiyor ve ekran kartın 120 watt civarı tüketiyormuş. 400 watt bir hayli yeterli olacaktır. Daha fazla watt alırsanız, sadece biraz daha geleceğe dönük olur. ‘bence' 400-450 watt farkına para değmez. Gelecekte sistem toplarım deyip 650-750W deseydiniz o zaman farklıydı.

Gelecege dönük sistem daha toplamayacagim bu sistem gittigi yere kadar gider kardeşime bırakacagim cünkü hayli hayli isini gorur.

Gelecege dönük sistem daha toplamayacagim bu sistem gittigi yere kadar gider kardeşime bırakacagim cünkü hayli hayli isini gorur.
400 Watt yeterli. Üste ki arkadaşın dediğini alabilirsiniz.
O fiyata gerek yok ancak illa alacağım diyorsanız buyurun.

Mantıklı deepcool iyidir.

Arkadaş deepcool önermiş yukarıda,bakabilirsin hocam

Aerocool VX Plus 400. şunu da ekleyeyim, sisteminize göre öneri yapmadım. 700 TL bandında, iyi bir PSU önerdim.

Düzenlediğim mesajı okumanı tavsiye ederim.

Ayrıca VX500 yani 500W modeli 900 TL. 2. ele bakabilirsen daha ucuza alırsın. Ben VX Plus 400 modelini 2. el aldım.

Peki şöyle bir sorum olacak bu güc kaynaginda 6 pin giris var gorunuyor ben ekran kartini 6 pin ile calistirabilir miyim ille de 8 pin olması şart mı hiç denemedim çünkü ve para bosa gitsin istemiyorum 4+4 islemci PIN'i varmış ben diğer 4lüyü ayırabiliyor muyum 6+2 şekilde yapabiliyor muyum nasıl olacak tam olarak.

Bh konuda arkadaş denemiş. Bir bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı