700 TL SSD önerisi

Daha fazla  
En iyi F/P ürününü atarsanız sevinirim hem hızlı hem de güvenilir olması daha iyi ayrıca indirimde olduğunu gördüğünüz SSD'leri de atarsanız güzel olur. 😀

En iyi F/P ürününü atarsanız sevinirim hem hızlı hem de güvenilir olması daha iyi ayrıca indirimde olduğunu gördüğünüz SSD'leri de atarsanız güzel olur. 😀
Her bilgisayar için farklı model gerekli , mesele benimkine yalnız NvMe gidiyor , Sata alamıyorum . Seninki de belki öyle ve ya farklı

Ben hep depolamayı artırıyordum , senin yaptığın farklı bir şey
Aslında harddisk i çıkarmamın nedeni 8 veya 10 yıldır çalışıyor olması olabilir :D ben 7-8 yaşımda iken annem için alınmıştı ondan söküp kendi bilgisayarıma takmıştım

Biraz geç oldu ama ben bu M.2 SSD'yi aldım daha kutusunu açmadım fakat farklı yerlerde çoğu kişi nedense kronik sorunlu olduğunu söylüyor ısınma sorunu varmış ayrıca okuma yazma hızı ve sağlığı çok hızlı düşüyormuş aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Okuma yazma hızı düşmesi palavra ancak evet yükte ısınıyor. Örneğin dosya yazarken 70c ye kadar çıkıyor. Hız testi yaparken de max 73c ye ulaştı. Oyun ve gundelik kullanımda 60c yi geçtiğini görmedim. 80C ye ulaşmadığı sürece çok sorun olmuyor. Termal ped alarak da ısınma sorunu basit bir şekilde çözülebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı