700 TL Telefon Tavsiyesi

Zaten telefonun markası olarak general mobile. Google güvencesi var diyebiliriz :)

Asus Zenfone Laser'e baktım da ikisinin de özellikleri resmen aynı. Laser hem stoklarda yok yani bulunması zor ve satılan yerlerde 850 TL. GM 4G rahatlıkla bulunabilir ve daha ucuz.

Zaten telefonun markası olarak general mobile. Google güvencesi var diyebiliriz :)

Asus Zenfone Laser'e baktım da ikisinin de özellikleri resmen aynı. Laser hem stoklarda yok yani bulunması zor ve satılan yerlerde 850 TL. GM 4G rahatlıkla bulunabilir ve daha ucuz.
Burger King reklamı yapıyorsun yanlız :)

Lenovo p70i ve GM 4G kullandın. Çok kötü mü peki ? Ya ben bu asusu almak isterim tabi ama bataryaları kötü. Şarj problemi çok var. Çünkü arkadaşımda da var :)

Ama eğer lenovo ve GM kötüyse GO alınabilir.

GM 4G'yi dokunmatiğinde sorun oldugu için ve karşı tarafa sesim çok az gittiği için servise gönderdim, servisten geldikten sonrada direk sattım.
Lenovo S60 kullandım, Lolipop'ta geldi ama buglarla dolu sistem, 2 tıklama ile tuş kilidini açıyım diyorsun ekran geliyor ama, 2 saniye basamıyorsun ekranı algılamıyor. Bende 2 kere tıklama özelliğini kullanmıyordum.
Müzik geçişlerinde sesler bazen birbirine giriyor, sesi kısıp açtığında düzeliyor.
Menü geçişleri çok yavaş, Lolipop'a geçtiği içindir belki ama ben sinir hastası oluyordum.
İyiki sattımda kurtuldum diyorum

Mağazada kurcalamıştım biraz, ama aldıktan sonra pişman olucaksın, kutuyu açtığın içinde iade edemeyeceksin. P70i'de pek tercih edilmeyen Mediatek işlemci var, benim telefonda hiç yoktansa Snapdragon 410 vardı, illa almak istiyosan alabilirsin.
Bilgisayar konusunda tamamda, telefon konusunda daha çok fırın ekmek yemesi lazım Lenovo'nun.
Pil konusuna bu kadar takılma, olmadı powerbank alırsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı