700 TL Windows 8 tablet veya notebook tavsiyesi

Emir Bilen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende Sony Vaio E Serisi model laptop var işlemcisi 3.nesil intel Core i7 RAM: 8GB ekran kartı amd 2gb (modelini hatırlamıyorum) soruma gelirsek bana pili uzun süre dayanan bir laptop lazım ama bu bilgisayarın pili maksimum 1 saat 45 dakika gidiyor. DDR3 8GB Tek modül ram alıp taksam. Bir de ssd taksam pille kullanıma ne kadar yararı olur?

Bir de Casper'ın Via T8W model Windows 8 bir tableti varmış 399 TL. Bu tableti tavsiye eder misiniz? CS GO kaldirir mi 1 GB ram var ama sanırım ram gerekince sanal bellekten yiyormus bazı forumlarda öyle bir şeyler gördüm, cs go okulda oynamak için sıkıntıdan öyle ciddi oynamak icin degil 25 fps verse yeter.

İkinci seçeneğim ise HP Stream 7 Amazon.com: HP Stream 7 32GB Windows 8.1 Tablet (Includes Office 365 Personal for One Year): Computers & Accessories
Bunu alırsam amazon'dan alırım 350 TL'ye geliyordu geçen gün fiyatı 99$ dı. Gümrük takılırsa sıkıntı olmaz.
Youtube'da skyrim 19-25 FPS arasında oynattıgına dair video var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üçüncü seçenek ise Acer Aspire Es1-111m ACER ES1-111M-C064 11,6 inç Celeron N2840 2 GB 32 GB Windows 8.1 Bing Notebook Notebook
Bunu alırsam 8gb veya 4 gb lık DDR3L Ram takarım.

Bu üçü de internette gezinmek amacı ile kötüyse sizinde Windows 8 tablet veya küçük laptop önerilerinizi bekliyorum. (Apple veya android tablet tavsiye etmezseniz sevinirim iPad Air var bir işe yaramıyor)
Maksümum bütçe 700 TL.
Hafızası sorun değil 128gb SD Kart Takarım bu üçünden birini alırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…