Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #1 Evet arkadaşlar alınır mı sizce?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Bence alınır. 1500 TL'ye GTX 750Ti satıyor millet.
Giveme Femtopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 Eğer sağlam bir tane bulursanız ve iyi bir işlemciniz varsa oyunlarda ortalama performans veriyor yani bence alınır (oyun ve günlük kullanım için)
Eğer sağlam bir tane bulursanız ve iyi bir işlemciniz varsa oyunlarda ortalama performans veriyor yani bence alınır (oyun ve günlük kullanım için)
Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #4 Giveme dedi: Eğer sağlam bir tane bulursanız ve iyi bir işlemciniz varsa oyunlarda ortalama performans veriyor yani bence alınır (oyun ve günlük kullanım için) Genişletmek için tıkla... i7 3770 ile kaç FPS alırım Valorant'ta.
Giveme dedi: Eğer sağlam bir tane bulursanız ve iyi bir işlemciniz varsa oyunlarda ortalama performans veriyor yani bence alınır (oyun ve günlük kullanım için) Genişletmek için tıkla... i7 3770 ile kaç FPS alırım Valorant'ta.
Giveme Femtopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #5 Şakamakaçöküyoz dedi: i7 3770 ile kaç FPS alırım Valorant'ta. Genişletmek için tıkla... 60 FPS üstü alırsın hıgh ayarlarda. (70-90 arası)
Şakamakaçöküyoz dedi: i7 3770 ile kaç FPS alırım Valorant'ta. Genişletmek için tıkla... 60 FPS üstü alırsın hıgh ayarlarda. (70-90 arası)
Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #6 Giveme dedi: 60 FPS üstü alırsın hıgh ayarlarda. (70-90 arası) Genişletmek için tıkla... Benim monitörüm VGA sıkıntı çıkar mı?
Giveme dedi: 60 FPS üstü alırsın hıgh ayarlarda. (70-90 arası) Genişletmek için tıkla... Benim monitörüm VGA sıkıntı çıkar mı?
Giveme Femtopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #7 Şakamakaçöküyoz dedi: Benim monitörüm VGA sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında VGA çıkışı yoksa dönüştürücü almalısın ama o da biraz performans düşüklüğü yaratır ama merak etme çok sorun olmaz.
Şakamakaçöküyoz dedi: Benim monitörüm VGA sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında VGA çıkışı yoksa dönüştürücü almalısın ama o da biraz performans düşüklüğü yaratır ama merak etme çok sorun olmaz.
Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #8 Giveme dedi: Ekran kartında VGA çıkışı yoksa dönüştürücü almalısın ama o da biraz performans düşüklüğü yaratır ama merak etme çok sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de internette bulamadım da FH4 1080p en düşükte kaç FPS verir? Boş verin hocam gerek kalmadı markası Turbox çıktı Son düzenleme: 22 Temmuz 2022
Giveme dedi: Ekran kartında VGA çıkışı yoksa dönüştürücü almalısın ama o da biraz performans düşüklüğü yaratır ama merak etme çok sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de internette bulamadım da FH4 1080p en düşükte kaç FPS verir? Boş verin hocam gerek kalmadı markası Turbox çıktı