OneAcar 37 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #21 Tiginz dedi: GM Discovery öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu devirde GM öneren sadece firma sahibi ve çalışanları. GM'den uzak dur.
Tiginz dedi: GM Discovery öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu devirde GM öneren sadece firma sahibi ve çalışanları. GM'den uzak dur.
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 26 Ekim 2014 #22 OneAcar 37 dedi: Bu devirde GM öneren sadece firma sahibi ve çalışanları. GM'den uzak dur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle..
OneAcar 37 dedi: Bu devirde GM öneren sadece firma sahibi ve çalışanları. GM'den uzak dur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle..
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ekim 2014 #23 Asus Zenfone 5.
MertGl Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #24 Çok teşekkürler arkadaşlar zenfone 5 aldım gayet memnunum konu kapanabilrir.
Alper Bayır Hectopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #25 Aynen aman GM alma ilk aldığında iyi gibi fakat kullandıkça telefonda donmalar başlıyor kendi kendine açılıyor değişik değişik şeyler oluyor Asus Zenfone 5 al herekzin dediği gibi 100 tl koyarsan Zenfone 6 da alabilirsin
Aynen aman GM alma ilk aldığında iyi gibi fakat kullandıkça telefonda donmalar başlıyor kendi kendine açılıyor değişik değişik şeyler oluyor Asus Zenfone 5 al herekzin dediği gibi 100 tl koyarsan Zenfone 6 da alabilirsin
MertGl Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #26 Alper Bayır dedi: Aynen aman GM alma ilk aldığında iyi gibi fakat kullandıkça telefonda donmalar başlıyor kendi kendine açılıyor değişik değişik şeyler oluyor Asus Zenfone 5 al herekzin dediği gibi 100 tl koyarsan Zenfone 6 da alabilirsin Genişletmek için tıkla... Zenfone 5 i aldım çok memnunum konu kapanabilir.
Alper Bayır dedi: Aynen aman GM alma ilk aldığında iyi gibi fakat kullandıkça telefonda donmalar başlıyor kendi kendine açılıyor değişik değişik şeyler oluyor Asus Zenfone 5 al herekzin dediği gibi 100 tl koyarsan Zenfone 6 da alabilirsin Genişletmek için tıkla... Zenfone 5 i aldım çok memnunum konu kapanabilir.