700 TL'ye anakart, işlemci ve RAM onerileri

YiğitGurbas

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Valorant, CS:GO gibi oyunları genellikle 1024:768 4:3 oynuyorum kasam var SSD'im var. PSU'da var. Ama anakart, işlemci ve RAM eksik.
Bende 700 TL'ye Valorant CS:GO gibi oyunların hangi işlemci açar? Kaç GB RAM olması lazım anlamadım. Hep karşıma Intel Pentium'lar cıkıyor. Valorant CS:GO vb oyunları acacak anakart RAM işlemci lazım. Ekran kartını sonraki zamanlarda alacagım geri donerseniz sevinirim

700TL içn çok zor.

700TL'ye ikinci el bile toplasan imkansıza yakın çünkü 700TL'ye anakart işlemci ve RAM alsan alcağın işlemcinin dahili grafik kartı CS:GO oynamaya yetmez ayrı olarak ekran kartı alman lazım.

700TL'ye ikinci el bile toplasan imkansıza yakın çünkü 700TL'ye anakart işlemci ve RAM alsan alcağın işlemcinin dahili grafik kartı CS:GO oynamaya yetmez ayrı olarak ekran kartı alman lazım.
sadece ilemci anakartta olur zamanla toplarım

En düşük ayarlarda 40-50 FPS Valorant ve CS:GO oynamak istiyorsan minimum Intel i3 2.nesil bir işlemci 6 GB RAM GT730 gibi bir sistem olması lazım ki bu sistem dediğimiz oyunları sadece en düşük ayarlarda açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…