S swlim Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 31 30 Aralık 2023 #11 Reggae Shark 35 dedi: Forza Horizon 4 oynadım. Arka tuşlar yaylı olması çok güzel olay bastığın kadar gaz veriyor. Genişletmek için tıkla... Bende F310 almayı düşünüyorum öneriyor musunuz?
Reggae Shark 35 dedi: Forza Horizon 4 oynadım. Arka tuşlar yaylı olması çok güzel olay bastığın kadar gaz veriyor. Genişletmek için tıkla... Bende F310 almayı düşünüyorum öneriyor musunuz?
Reggae Shark 35 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 719 Çözümler 5 30 Aralık 2023 #12 swlim dedi: Bende F310 almayı düşünüyorum öneriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Benim beklentim basitti fazlasını karşıladı. Nadir oynuyorum zaten.
swlim dedi: Bende F310 almayı düşünüyorum öneriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Benim beklentim basitti fazlasını karşıladı. Nadir oynuyorum zaten.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 20 Ocak 2024 #13 Reggae Shark 35 dedi: Benim beklentim basitti fazlasını karşıladı. Nadir oynuyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Warzone de dener misiniz? Ben de alacağım fakat o oyunda kullanabiliyor muyuz bilmiyorum.
Reggae Shark 35 dedi: Benim beklentim basitti fazlasını karşıladı. Nadir oynuyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Warzone de dener misiniz? Ben de alacağım fakat o oyunda kullanabiliyor muyuz bilmiyorum.