700 TL'ye claw grip tutuş için mouse önerisi

Bütçe
400-700
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
3 yıldır kullandığım G102 Lightsync faremi değiştirmeye karar verdim. Birkaç sorun yaşıyordum, rahatsız etmeye başladı. Bir de konularda artık eskidiğini ve geri kaldığını gördüm. Bütçede çok oynama yapmam mümkün değil, niyetim kablosuzdu fakat bu bütçede imkansız bildiğim kadarıyla. RGB şart denemez ama olursa tatlı olur. Marka takıntım çok yok, genel olarak kullanıcılar tarafından olumlu yorumlu ve kaliteli tıklaması olan ürün olursa iyi olur. Forumda zaten birkaç ürün belli, ben biraz daha kişisel olarak el ölçüm ve tutuşuma uygun olan ürünü öğrenmek için açtım konuyu. Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller. Tutuş: Claw grip - el ölçü: 9x18 cm Gaming mouse önerisi.

Hocam bu delikli olmasının muhabbeti nedir? Hava alma ve hafiflik mi?
Genelde hafif olması için yapıyorlar. Dezavantajlarını görmedim. Delikli olmayıp daha hafif yapan/olan modeller var tabi ki, pahalı oluyor. Daha çok elleri terletmiyor.

Genelde hafif olması için yapıyorlar. Dezavantajlarını görmedim. Delikli olmayıp daha hafif yapan/olan modeller var tabi ki, pahalı oluyor. Daha çok elleri terletmiyor.
Herhangi bilinen bir sorunu yok değil mi, kronik? G102 biraz canımı sıktı o konuda. Teşekkür ederim bu arada öneri için.

Herhangi bilinen bir sorunu yok değil mi, kronik? G102 biraz canımı sıktı o konuda. Teşekkür ederim bu arada öneri için.
Bildiğim herhangi bir sorunu yok. Olursa zaten HyperX ile görüşme sağlarsınız. Onun dışında Pulsefire modeli çok sağlam ve güzel bir model.

Bildiğim herhangi bir sorunu yok. Olursa zaten HyperX ile görüşme sağlarsınız. Onun dışında Pulsefire modeli çok sağlam ve güzel bir model.
Mm730 da indirimdeydi ikisi arasindan hangisini önerirsiniz?

Mm730 da indirimdeydi ikisi arasindan hangisini önerirsiniz?
Simetrik mouse üzerinde Palm tutmak bir hayli zordu benim için. Palm tutuyorsanız MM730 alınabilir. Yoksa Haste gayet güzel.

Simetrik mouse üzerinde Palm tutmak bir hayli zordu benim için. Palm tutuyorsanız MM730 alınabilir. Yoksa Haste gayet güzel.
Hocam 864 TL'ye Orochi V2 Wireless varmış, ona ne diyorsunuz? Claw tutuşa uygun mudur? Boyut olarak buna yakın mı? Kablosuz için para ekleyebilirim.

Hocam 864 TL'ye Orochi V2 Wireless varmış, ona ne diyorsunuz? Claw tutuşa uygun mudur? Boyut olarak buna yakın mı? Kablosuz için para ekleyebilirim.
Orochi çok daha küçük ve pilli bir mouse. Boy farkı oldukça var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…