700 TL'ye claw grip tutuş için mouse önerisi

Bütçe
400-700
10mm daha kısa G102 modelinden. Siz hesaplayın.
Sizi çok rahatsız ettim ama aynı fiyat bandından diğer ürünlere de baktım da. En çok konuşulan Glorious O ve Viper Mini gördüm. Aralarında bana uygunu halâ Hyper mıdır?

Sizi çok rahatsız ettim ama
Önemli değil hocam, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
En çok konuşulan Glorious O
Model O alınacak bir mouse değil. Omron 20M kullanıyor, kısaca bütün Omron Switch modelleri çift tıklamaya yol açıyor.
Viper Mini gördüm.
Viper Mini modeli de aynı şekilde o paraları hak etmeyin bir model, zamanında çokça 400 500 liralara satıldı. Haste modelinden şaşmayın bence.

Tamamdır tekrardan teşekkürler, şimdi sipariş veriyorum

Tamamdır tekrardan teşekkürler, şimdi sipariş veriyorum
Son olarak Mediamarkt iade politikası nasıldır bilginiz var mı? Yani uymazsa, beğenmezsem vesaire rahat iade alır mı?

Son olarak Mediamarkt iade politikası nasıldır bilginiz var mı? Yani uymazsa, beğenmezsem vesaire rahat iade alır mı?
Media Markt'ta kutusu veya jelatini açılan ürünleri iade almıyorlardı. Ben Claw tutuşa birebir olduğunu düşünüyorum.

Simetrik mouse üzerinde Palm tutmak bir hayli zordu benim için. Palm tutuyorsanız MM730 alınabilir. Yoksa Haste gayet güzel.
Tamamen kalite, performans ve özellik olarak kıyaslarsak hangisini seçersiniz?

Tamamen kalite, performans ve özellik olarak kıyaslarsak hangisini seçersiniz?
Haste derim. Diğerini pek araştırmadım açıkçası, ne ne değildir bakmadım. Özellik olarak biliyorum tabi ki. Kalitesini bilmiyorum.

Haste derim. Diğerini pek araştırmadım açıkçası, ne ne değildir bakmadım. Özellik olarak biliyorum tabi ki. Kalitesini bilmiyorum.
İkisinin arasında kaldım seçim zor bir kere alıyoruz o da iyisi olsun diyoruz.

Forumda ki yardımsever arkadaşlarında önerileriyle amazondan MM730 modelini satın aldım herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…