sedat01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2015 #11 Arkadaşlar çok teşekkür ederim yakın zamanda alacağım. Sizlere testlerimide atarım
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 12 Mayıs 2015 #12 Sedat Uca dedi: Arkadaşlar çok teşekkür ederim yakın zamanda alacağım. Sizlere testlerimide atarım Genişletmek için tıkla... Ne demek görevimiz bu arada sana tavsiyem ilk fırsatında işlemcinide İ5 olarak upgradelemen iyi sosyaller.
Sedat Uca dedi: Arkadaşlar çok teşekkür ederim yakın zamanda alacağım. Sizlere testlerimide atarım Genişletmek için tıkla... Ne demek görevimiz bu arada sana tavsiyem ilk fırsatında işlemcinide İ5 olarak upgradelemen iyi sosyaller.
sedat01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2015 #13 Batuhan T dedi: Ne demek görevimiz bu arada sana tavsiyem ilk fırsatında işlemcinide İ5 olarak upgradelemen iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Öyle bir fırsatım olursa direkt onu yapmayı düşünüyorum
Batuhan T dedi: Ne demek görevimiz bu arada sana tavsiyem ilk fırsatında işlemcinide İ5 olarak upgradelemen iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Öyle bir fırsatım olursa direkt onu yapmayı düşünüyorum