700 TL'ye Gaming fare önerisi

aselika

Centipat
Daha fazla  
600-700 civarı mouse arayışındayım Logitech G102 ya da G203 nasıl sizce önerilerinizi de bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi aynı fare zaten birisi Asya adı diğeri Avrupa adı. Onların tekerleklerinde kronik sorun var. Size önerim güncel olarak kullandığım XPG Slingshot.

600-700 civarı mouse arayışındayım Logitech G102 ya da G203 nasıl sizce önerilerinizi de bekliyorum.
hocam zamanında g203 kullanıyorum tekerlek tüşu bozuldu çokda zorlamamıştım 6 ay da bozuldu ardadaşımda aynı mauseyi almıştı onunkide 3 ay da bozuldu bunlarda tekerlerkleri dandik yapmışlar

Arkadaşın söylediklerini de dikkate almak lazım. Benim bir arkadaşım memnun kaldığını söylemişti. Ben şuanda Everest SM-GX19 kullanıyorum zamanında 100 TL'ye almıştım uzun süredir kullanıyorum hala sıkıntısı yok. Yine 500TL bandında bu mouse de. Hafif bir mouse ayrıca makro, dpi, led ayarları için uygulaması var. Tekerleğinde bir sıkıntı yok. Ancak ele oturması konusunda biraz sıkıntılı. Benim gibi mouseyi avucunuz yerine avucunuzun biraz ilerisinde tutuyor iseniz biraz büyük kalıyor. Genel olarak iyi.

Logitech G203'e bir bakabilirsin. Bu ay fiyatını yaklaşık 200 TL kadar düşürdüler şuan 500 TL bandında bulabilirsin. Logitech G203 Lightsync, ürünün tam ismi bu.
hocam zamanında g203 kullanıyorum tekerlek tüşu bozuldu çokda zorlamamıştım 6 ay da bozuldu ardadaşımda aynı mauseyi almıştı onunkide 3 ay da bozuldu bunlarda tekerlerkleri dandik yapmışlar.
Hocam farenin tekerleri kronik sorunlu zaten her modelde aynı. Sensörü de dandik bir şey. Logitech G203 ve G102 alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı