Logitech G203'e bir bakabilirsin. Bu ay fiyatını yaklaşık 200 TL kadar düşürdüler şuan 500 TL bandında bulabilirsin. Logitech G203 Lightsync, ürünün tam ismi bu.600-700 civarı mouse arayışındayım Logitech G102 ya da G203 nasıl sizce önerilerinizi de bekliyorum.
hocam zamanında g203 kullanıyorum tekerlek tüşu bozuldu çokda zorlamamıştım 6 ay da bozuldu ardadaşımda aynı mauseyi almıştı onunkide 3 ay da bozuldu bunlarda tekerlerkleri dandik yapmışlar600-700 civarı mouse arayışındayım Logitech G102 ya da G203 nasıl sizce önerilerinizi de bekliyorum.
Logitech G203'e bir bakabilirsin. Bu ay fiyatını yaklaşık 200 TL kadar düşürdüler şuan 500 TL bandında bulabilirsin. Logitech G203 Lightsync, ürünün tam ismi bu.
Hocam farenin tekerleri kronik sorunlu zaten her modelde aynı. Sensörü de dandik bir şey. Logitech G203 ve G102 alınmaz.hocam zamanında g203 kullanıyorum tekerlek tüşu bozuldu çokda zorlamamıştım 6 ay da bozuldu ardadaşımda aynı mauseyi almıştı onunkide 3 ay da bozuldu bunlarda tekerlerkleri dandik yapmışlar.
iyi midir peki hocamHocam ASUS TUF gaming mouse i vardı Hepsiburada'da 700TL.
İyi midir peki hocam.
peki razer deathadder nasildir hocaöF/P hocam alınabilir ASUS sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.