700 TL'ye Gaming mouse önerisi

Bütçe
700

buqratayfur

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kendime bir oyuncu faresi almak istiyorum. Bütceyi yazdım. Elim orta-buyuk onerilerinizi bekliyorum. Kendim su fareyi buldum. Acaba sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kendime bir oyuncu faresi almak istiyorum. Bütceyi yazdım. Elim orta-buyuk onerilerinizi bekliyorum. Kendim su fareyi buldum. Acaba sizce nasıl?

Bu modele bakın derim. Hem daha güçlü bir sensöre sahip hem de tuşları değiştirilebilir olduğu için daha uzun ömürlü olacaktır.

Alınabilir, imza kısmımda fare hakkında yaptığım inceleme makalesini de okuyabilirsiniz. Alternatif olarak bu fareleri de tercih edebilirsiniz;
SteelSeries Prime
ASUS ROG Keris

Hocam ASUS'la SteelSeries arasinda kalsan hangisi derdin

SteelSeries Prime modelini kullandım. Hatta incelemem bile var.

Farenin kasası bayağı bir narin. Sert fare kullanan biriyseniz tavsiye etmem. Bana dayanmadı fare, iade ettim.

ASUS ROG Keris tarafındaysa böyle bir şikayet görmedim henüz.

hocam asusla steel series arasinda kalsan hangisi derdin
İkisi de güzel fareler, el ölçüleriniz ve tutuş şeklinize göre ikisi de tercih edilebilecek modeller. Prime modelinin switchleri çok kaliteli, ilerleyen zamanlarda çift tıklama sorunu yaşatmıyor fakat clickleri diğer farelere nazaran daha sesli ve sert. Sensör konusunda gayet iyi, 69gram ağırlığa sahip ve kablosu çıkarılıp takılabiliyor, yani kablo bozulduğu zaman farenin içini açmadan yeni bir tane kablo alabiliyorsun.
ROG Keriste ise switchler lehimlenmeden değiştirilebiliyor, switch ömrü dolarsa eğer başka bir tane switch alıp içini açıp değiştirebiliyorsunuz -ki içini açmak için alttaki skatezleri çıkartmıyorsunuz-. Prime modeline göre daha hafif ama daha küçük, sensörü de gayet kaliteli.
1688207365867.png

İkisi de güzel fareler, el ölçüleriniz ve tutuş şeklinize göre ikisi de tercih edilebilecek modeller. Prime modelinin Switch'leri çok kaliteli, ilerleyen zamanlarda çift tıklama sorunu yaşatmıyor fakat Click'leri diğer farelere nazaran daha sesli ve sert. Sensör konusunda gayet iyi, 69gram ağırlığa sahip ve kablosu çıkarılıp takılabiliyor, yani kablo bozulduğu zaman farenin içini açmadan yeni bir tane kablo alabiliyorsun.
ROG Keris'te ise Switch'ler lehimlenmeden değiştirilebiliyor, Switch ömrü dolarsa eğer başka bir tane Switch alıp içini açıp değiştirebiliyorsunuz -ki içini açmak için alttaki skatezleri çıkartmıyorsunuz-. Prime modeline göre daha hafif ama daha küçük, sensörü de gayet kaliteli.
Eki Görüntüle 1842901

Hocam sizi yordum kusuruma bakmayın peki 770 lira vermişken 100 lira daha verip şunu almak daha mantıklı olur mu sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı