Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki haftaya kadar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu anki ekran kartım: AMD HD 6700, işlemcim ise AMD FX 8320. Açıkçası DayZ ve Arma III'ü istediğim ayarlarda oynayamadığım için ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran kartları hakkında fazla bir bilgim yok. Kime sorsam o işlemciye R9 280 X gider dedi. Dediğim oyunları ultrada kasmadan oynayabileceğimi söylediler. Benim merak ettiğim şey R9 280 x ekran kartının hangi serisinden alacağım. Vatan'dan baktığımda değişik değişik modelleri var. Hepsinin özellikleri birbirinden farklı. Bana burada yardımcı olur musunuz? Bu R9 280 x ekran kartları arasında hangisini almalıyım? Hangisi benim işimi daha iyi görür ? Söylerseniz sevinirim. Bütçem 600-700 TL civarlarında
Nvidia almayı düşündüm başta ama Amd işlemciye amd ekran kartı alırsan daha iyi olur dediler. Nvidia'yı alsam E9 280x'ten daha iyi bir performans alır mıyım?
Hiç alakası yok. Rahatlıkla Nvidia alabilirsin. Ben AMD'yi severim. Benim ekran kartım HD 7950 ama Nvidia da kullandım. İşlemcim AMD 8320 hiç sorun yaşamadım fakat AMD'de sürücü sorunları çok yaşadım. Bir tane Nvidia kart alacağım.