mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Şubat 2020 #21 Ericc dedi: Çok sorun yaratmaz biraz abartıyorlar asıl sorun çıkaran SU650 modeli. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor. Zaten SU630'un TBW değerleri de düşük. Çok bir şey vaat etmiyor. Ama düşük TBW'sini paylaşmaları bile beni mutlu etti.
Ericc dedi: Çok sorun yaratmaz biraz abartıyorlar asıl sorun çıkaran SU650 modeli. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor. Zaten SU630'un TBW değerleri de düşük. Çok bir şey vaat etmiyor. Ama düşük TBW'sini paylaşmaları bile beni mutlu etti.
N nazzywest Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 592 18 Şubat 2020 #22 mfgsivaas5880 dedi: Bana da öyle geliyor. Zaten SU630'un TBW değerleri de düşük. Çok bir şey vaat etmiyor. Ama düşük TBW'sini paylaşmaları bile beni mutlu etti. Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız beni mutlu etti.
mfgsivaas5880 dedi: Bana da öyle geliyor. Zaten SU630'un TBW değerleri de düşük. Çok bir şey vaat etmiyor. Ama düşük TBW'sini paylaşmaları bile beni mutlu etti. Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız beni mutlu etti.