Gökçen Efe
Hectopat
Merhaba, bütçem 700 TL. Bir tane oyun kolu almak istiyorum. 50 lirayken F310 almıştım depremde gitti maalesef, şu an 650 lira. Hala alınır mı? Yoksa daha güncel bir model var mı?
Merhaba, bütçem 700 TL. Bir tane oyun kolu almak istiyorum. 50 lirayken F310 almıştım depremde gitti maalesef, şu an 650 lira. Hala alınır mı? Yoksa daha güncel bir model var mı?
Aynen f310 da güzel ama kablolu 360 hem kablolu hem pilliBütçeni arttıramıyorsan önerim tekrardan F310 almandır. Çünkü basit markaların ürünleri çabuk bozuluyor ve garantiden de istediğin desteği alamıyorsun. Geçen sene F310 aldım ve 3 kere servise götürdüm 2 kere değişim 1 kere tamir oldu. Logitech olduğu halde o bile bu kadar sorun çıkardı basit markaları sen düşün. Tabii artık uğraşmıyorum son değişimden sonra kardeşime verdim ve Xbox Gamepad aldım. Kısacası bütçeni arttıramıyorsan basit markalar yerine F310 önerimdir.
Kablolu olarak bunun rahatlıkla önerebilirim.
Aynen F310 da güzel ama kablolu 360 hem kablolu hem pilli
Rampage F/P ürünüdür. Haklısınız Logitech daha iyi ama ben bu modeli uzun süre kullandım. Hiç bi sorun olmadı.Hocam Logitech daha kaliteli değil mi Rampage biraz ürkütüyor açıkçası.
360 kolunun yanlış bilmiyorsam resmi bir desteği kalmadı. Zaten resmi satışı da yok diye biliyorum. O yüzden yine servisi sıkıntı yaratacaktır hiç o topa girmeni önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.