Günlük kullanabileceğim, ofis, yazılım ve SolidWorks tasarımlarında kullanabileceğim kablosuz bir mouse arayışım var. Önerebileceğiniz bir mouse var mı?
Bütçe mümkünse 600-700 geçmesin.
Günlük kullanabileceğim, ofis, yazılım ve SolidWorks tasarımlarında kullanabileceğim kablosuz bir mouse arayışım var. Önerebileceğiniz bir mouse var mı?
Bütçe mümkünse 600-700 geçmesin.
En ucuz Rampage SMX-R20 SPECTER Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SMX-R20 SPECTER Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 679,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
buyur reis oyuncu mousesi diye geçiyor ama sade bir görünümü ve oyuncu mousesi olduğu için güzel hassasiyet ayarı var öneririm bunu
Ben de M330 kullanıyorum, genel olarak iyi ama ileri geri tuslari olmadigi icin tarayicida gezinirken cok kotu oluyor. Amazon.com.tr
Buna bakabilirsin.
En ucuz Rampage SMX-R20 SPECTER Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SMX-R20 SPECTER Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 679,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
buyur reis oyuncu mousesi diye geçiyor ama sade bir görünümü ve oyuncu mousesi olduğu için güzel hassasiyet ayarı var öneririm bunu
www.akakce.com
Buyur reis oyuncu faresi diye geçiyor ama sade bir görünümü ve oyuncu faresi olduğu için güzel hassasiyet ayarı var öneririm bunu.
Şu markayı şu forumda önermeyin artık. Üzerine marka basıp satılıyor bende kullandım bir süre o markanın malzemelerini sorunlarını da gördüm. Adam zaten yazılım ofis tarzı kullanacak. Sade Mouse'lar önerin en azından. 600-700 TL de vermeye gerek yok bence. Bu mouse bile işinizi görecektir umuyorum.
Az once bir mouse siparisi verdim. 150/60 kuponu ve Nays ile 170TL ye gelmis oldu. 170TL ye kablosuz, sessiz tiklama, ileri geri butonlari olan bir mouse aldik. Bakalim nasil bir sey cikacak. Amazon.com.tr