Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 2 Kasım 2023 #1 Bütçe 700 TL drag Click faresi gerekiyor. Son düzenleme: 2 Kasım 2023
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #2 Pkixbe dedi: 18 CPS'e kadar çıkarsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Kac CPS'e kadar çıkması sadece senin elinde olan bir şey eğer yapabiliyorsan 50 tlik mouse ile de yaparsin.
Pkixbe dedi: 18 CPS'e kadar çıkarsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Kac CPS'e kadar çıkması sadece senin elinde olan bir şey eğer yapabiliyorsan 50 tlik mouse ile de yaparsin.
Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 2 Kasım 2023 #3 yer fıstığı dedi: Kac CPS'e kadar çıkması sadece senin elinde olan bir şey eğer yapabiliyorsan 50 tlik mouse ile de yaparsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzelttim.
yer fıstığı dedi: Kac CPS'e kadar çıkması sadece senin elinde olan bir şey eğer yapabiliyorsan 50 tlik mouse ile de yaparsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzelttim.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.102 Makaleler 3 Çözümler 61 2 Kasım 2023 #4 Bunu al: Amazon.com.tr 4 yıldır kullanıyorum, hala elimde. Taş gibi hiçbir problemi yok düşme, sıvı teması tarzı çok şey yaşattım hala problemsiz çalışıyor. Farenin stok hali ile drag Click yapılıyor, elektrik bandı ile daha iyi yapılır ama.
Bunu al: Amazon.com.tr 4 yıldır kullanıyorum, hala elimde. Taş gibi hiçbir problemi yok düşme, sıvı teması tarzı çok şey yaşattım hala problemsiz çalışıyor. Farenin stok hali ile drag Click yapılıyor, elektrik bandı ile daha iyi yapılır ama.
Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 2 Kasım 2023 #5 SiyahPassat dedi: Bunu al: Amazon.com.tr 4 yıldır kullanıyorum, hala elimde. Taş gibi hiçbir problemi yok düşme, sıvı teması tarzı çok şey yaşattım hala problemsiz çalışıyor. Farenin stok hali ile drag Click yapılıyor, elektrik bandı ile daha iyi yapılır ama. Genişletmek için tıkla... Bütçe 700 TL
SiyahPassat dedi: Bunu al: Amazon.com.tr 4 yıldır kullanıyorum, hala elimde. Taş gibi hiçbir problemi yok düşme, sıvı teması tarzı çok şey yaşattım hala problemsiz çalışıyor. Farenin stok hali ile drag Click yapılıyor, elektrik bandı ile daha iyi yapılır ama. Genişletmek için tıkla... Bütçe 700 TL
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.102 Makaleler 3 Çözümler 61 2 Kasım 2023 #6 Pkixbe dedi: Bütçe 700 TL. Genişletmek için tıkla... Biraz çıkmalısın değiyor, kaliteli mouse. Ailenden vs istesen katamazlar mı?
Pkixbe dedi: Bütçe 700 TL. Genişletmek için tıkla... Biraz çıkmalısın değiyor, kaliteli mouse. Ailenden vs istesen katamazlar mı?
Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 2 Kasım 2023 #7 SiyahPassat dedi: Biraz çıkmalısın değiyor, kaliteli mouse. Ailenden vs istesen katamazlar mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
SiyahPassat dedi: Biraz çıkmalısın değiyor, kaliteli mouse. Ailenden vs istesen katamazlar mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 2 Kasım 2023 #8 yer fıstığı dedi: Kac CPS'e kadar çıkması sadece senin elinde olan bir şey eğer yapabiliyorsan 50 tlik mouse ile de yaparsin. Genişletmek için tıkla... Her mouse ile drag olmaz olur ama 3 5CPS olur. Hocam @SiyahPassat hocamın dediği mantıklı bütçe artmıyorsa Rampage gibi markalar dışında pek bulunmaz onlarda dandik oluyor zaten.
yer fıstığı dedi: Kac CPS'e kadar çıkması sadece senin elinde olan bir şey eğer yapabiliyorsan 50 tlik mouse ile de yaparsin. Genişletmek için tıkla... Her mouse ile drag olmaz olur ama 3 5CPS olur. Hocam @SiyahPassat hocamın dediği mantıklı bütçe artmıyorsa Rampage gibi markalar dışında pek bulunmaz onlarda dandik oluyor zaten.
Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 2 Kasım 2023 #9 plxaxd dedi: Her mouse ile drag olmaz olur ama 3 5CPS olur. Hocam @SiyahPassat hocamın dediği mantıklı bütçe artmıyorsa Rampage gibi markalar dışında pek bulunmaz onlarda dandik oluyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ne kadar artması gerekiyor ki?
plxaxd dedi: Her mouse ile drag olmaz olur ama 3 5CPS olur. Hocam @SiyahPassat hocamın dediği mantıklı bütçe artmıyorsa Rampage gibi markalar dışında pek bulunmaz onlarda dandik oluyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ne kadar artması gerekiyor ki?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 2 Kasım 2023 #10 Pkixbe dedi: Ne kadar artması gerekiyor ki? Genişletmek için tıkla... 900 1000TL'ye güzel mouse bulunur.
Pkixbe dedi: Ne kadar artması gerekiyor ki? Genişletmek için tıkla... 900 1000TL'ye güzel mouse bulunur.