700 TL'ye kadar Fingertip kullanıma uygun mouse önerisi

MediaMarkt'a gidip deneyin hocam.

Gitme şansım yok hocam yoksa giderdim de
Beğenmezsem iade edebilirim de siz yine de Darmoshark m3'in güvenilir linkini atabilir misiniz bir bakışıcam da.

En ucuzu burada. Bir araştırın Nays ile falan indirim olabilir.

Hocam bu connectgame sitesinden başka yerde satılmıyor satıcı da o zaten sanırım güvenilir değil burası?

Gitme şansım yok hocam yoksa giderdim de
Beğenmezsem iade edebilirim de siz yine de Darmoshark m3'in güvenilir linkini atabilir misiniz bir bakışıcam da.
Hocam başka satıcısı yok farenin ama düşündüğünüz kadar kötü değil Connectgame.

Daha ucuz kendi sitesinde.

1200 TL sonuçta hocam almaya karar verdim fakat sorunsuz gelir mi onu düşünüyorum sadece.

1200 TL sonuçta hocam almaya karar verdim fakat sorunsuz gelir mi onu düşünüyorum sadece.
Zaten el yapıma da uygun M size Fingertip

Ne düşünüyorsunuz hocam alınır mı güveneyim mi

Zaten el yapıma da uygun M size Fingertip

Ne düşünüyorsunuz hocam alınır mı? Güveneyim mi?

Olmadı başka model de alabilirm 1000 TL'lik

Son düzenleme:
Az daha çıkarsan endgame Gear XM2we var Şaka maka daha çıkmayın bence 2 katına çıktınız zaten bütçenizin. Alın geçin bunu. Güvenilir.

Hocam yok daha çıkmam. Baktım şimdi Forumlarda da yazmışlar da biraz korkuttu beni garantisi yokmuş zaten sensör sorunlu gelmiş iletişim 0 falan ondan dedim belki aynı tarz kalitede başka model varmıdır diye bilemedim ki bu ne kararsızlıktır kardeşim

Az daha çıkarsan endgame Gear XM2we var Şaka maka daha çıkmayın bence 2 katına çıktınız zaten bütçenizin. Alın geçin bunu. Güvenilir.

Hocam 1200 TL'ye başka öneriniz var mı ya güvenemedim vazgeçtim bu kalitede bir mouse

Son düzenleme:
Delux M800 ve XM1R var deliksiz olarak onu önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…