700 TL'ye klavye önerisi

DrDALEK

Femtopat
Daha fazla  
Razer Cynosa vol2 ve Logitech G213 arasında kaldım. Bilek destegi olursa iyi olur onerilerini bekliyorum.

@kade bilek desteginin cok bir artisi var mı? Şu anki klavyemde yok bu yuzden bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 aydır G213 kullanıyorum bilek desteği biraz küçük kaldı bana göre ( orta boyut el ) şu ana kadar bir sorun görmedim.

Makro ayarı yapacağım diyorsan sadece F1'den F12'ye kadar makro atayabiliyorsun öyle bir dezavantajı var.

RGB olarak şöyle söyleyeyim yazılımı kurmadan renkleri değiştirebiliyorsun fakat bilgisayarı kapatıp açtığında renkler sıfırlanıyor (eğer yazılımını kurduysan masaüstüne geldiğinde ayarladığın efekt geri geliyor), her tuşun altında LED yok 5 bölgeli aydınlatma yani bir kısmı aynı renk diğer kısmı farklı renk şeklinde yanıyor.

1 aydır G213 kullanıyorum bilek desteği biraz küçük kaldı bana göre ( orta boyut el ) şu ana kadar bir sorun görmedim.

Makro ayarı yapacağım diyorsan sadece F1'den F12'ye kadar makro atayabiliyorsun öyle bir dezavantajı var.

RGB olarak şöyle söyleyeyim yazılımı kurmadan renkleri değiştirebiliyorsun fakat bilgisayarı kapatıp açtığında renkler sıfırlanıyor (eğer yazılımını kurduysan masaüstüne geldiğinde ayarladığın efekt geri geliyor), her tuşun altında LED yok 5 bölgeli aydınlatma yani bir kısmı aynı renk diğer kısmı farklı renk şeklinde yanıyor.
Peki bilek destegi sizce fark yaratiyomu

Bütçenizi biraz daha arttırp bu Klavyeyi Almanızı Önerim 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum YouTube'da bir sürü incelemesi var bakabilrisiniz 0.1 ms tepki süresi suya dayanıklılık optik swicth bayağı avantalı F/P Bir Ürün şu anki Şartlara Göre En İyi Klavye

Bide mekanik klavye diyo herkes ama sizce illa gerekli mi bu klavyenin performansi nasil
klavyenin performansını şahsen beğeniyorum şuan sıkıntısız kullanıyorum

Bütçenizi biraz daha arttırp bu klavyeyi almanızı önerim 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum YouTube'da bir sürü incelemesi var bakabilrisiniz 0.1 ms tepki süresi suya dayanıklılık optik swicth bayağı avantalı F/P bir ürün şu anki şartlara göre en iyi klavye.

O fiyat bandına çıkıldığı zaman Rampage hiç alınmaz Corsair, SteelSeries markalardan alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı