700 TL'ye mekanik klavye önerisi

Kardeş adam numpadli klavye de istiyorum dememiş adamın kendi attığı linkteki klavye bile numpadsiz. Boşu boşuna uzatma adamın bütçesi 700 gidip 2 katından fazla fiyatlı klavye atıyorsun?

Knk 100-150 tl daha arttir xpg red switch mini al on numara klavye gaming gen tr de var hizli getiriyorlar

Knk 100-150 tl daha arttir xpg red switch mini al on numara klavye gaming gen tr de var hizli getiriyorlar
E-Yosso Z11 varken bu fiyata ayrica Ingilizce klavye olmasi onun icin onemli degil ise alinmaz bence ama kendi tercihi.

Tamam kardesim kusura bakma ben de biraz sert cikistim. Aynen oyle adam kendi karar verir.

E-Yosso Z11 varken bu fiyata ayrica Ingilizce klavye olmasi onun icin onemli degil ise alinmaz bence ama kendi tercihi.

Tamam kardesim kusura bakma ben de biraz sert cikistim. Aynen oyle adam kendi karar verir.
Knk dandirik markalar bence iyi degil kendim kullaniyorum almani tavsiye ederim

Aldım listeye sağ olun hocam.
Hocam peki hangisini önerirsiniz?
Hocam bunlarda güzel fakat ben mini klavye almak istiyorum.

Hocam arkadas ban yemis bana yazdiklari su: Eger ki gorunuse onem vermiyorsaniz ve butceniz 700 ise e-yosso Z11 oneririm fakat gorunuse onem veriyor ve butceniz 700 ise benim inceledigim klavyeye bakabilirsiniz profilimde mevcut ama soyle bir şey var bu klavye e-yosso klavyeden daha kotu fakat gorunuse onem veriyorsaniz inceledigim klavyeyi oneririm. E-yosso klavyenin Switch'ler daha kaliteli fakat dedigim gibi gorunuse onem veriyorsaniz inceledigim klavyeyi oneririm.

Aldım listeye sağ olun hocam.

Hocam peki hangisini önerirsiniz?

Hocam bunlarda güzel fakat ben mini klavye almak istiyorum.

Hocam ilk attığım mini ve kablosuz bakabilirsiniz fakat ışıksız. Pil fazla gitmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…