Merhaba tutuş şeklim 'palm grip', el ölçüm ise orta parmağımdan bileğime kadar 18cm. Şu anda 3 yıl önce marketten aldığım Philips marka fareyi kullanıyorum. Elime küçük geliyor ve serçe parmağımı ağrıtıyor ölçüleri şu şekilde 117.9 X 64.5 X 37.5mm. 700TL'ye kadar yeni bir mouse almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
G-Wolves HTM Hati Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI - Sadece 65 Gr süper hafif - G-Wovles'un Süper Hafif Paracord Kablosu - Bal Peteği Tasarım - PMW 3360 Sensörü - Omron Anahtarı G-Wolves Hati, en iyi oyun için ihtiyacınız olan her şeye sahip bir oyuncu faresidir. Pixart PMW 3360...
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bir ay once OverGameden HyperX PulseFire Haste almistim indirimde, 800TL'ye gelmisti. Sanirsam şu an stokta yok. Kaan Diktas in attığı mouseler guzeldir.
Bir ay once overgameden HyperX PulseFire Haste almistim indirimde, 800TL'ye gelmisti. Sanirsam şu an stokta yok. Kaan diktas in attığı mouseler guzeldir.
G-Wolves HTM Hati Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI - Sadece 65 Gr süper hafif - G-Wovles'un Süper Hafif Paracord Kablosu - Bal Peteği Tasarım - PMW 3360 Sensörü - Omron Anahtarı G-Wolves Hati, en iyi oyun için ihtiyacınız olan her şeye sahip bir oyuncu faresidir. Pixart PMW 3360...
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!