700 TL'ye mouse pad alınır mı?

zreixtt

Decapat
Arkadaşlar 300 400 TL'lik Trendyol mouse pad var elimde. 48x40'a geçeceğim. Porge'nin kisisellestirebilir Custom mousepadleri var. 700 TL'ye yaptirmak istiyorum ama kaliteli mi? Custom kendi koydugum fotografinda olmasini istiyorum. Bir yandan Porge iyi mi yani oneriyor musunuz?

Arkadaşlar 300 400 TL'lik Trendyol mouse pad var elimde 48x40'a geçeceğim porgenin kisisellestirebilir Custom mousepadleri var 700 TL'ye yaptirmak istiyorum ama kaliteli mi? Custom kendi koydugum fotografinda olmasini istiyorum bir yandan porge iyi mi yani oneriyor musunuz?

Dediğiniz modeli bilmesem de porge genelde iyidir. Bu bütçede ahım şahım bir şey beklenmemeli zaten. Önerebilirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 300 400 TL'lik Trendyol mouse pad var elimde 48x40'a geçeceğim porgenin kisisellestirebilir Custom mousepadleri var 700 TL'ye yaptirmak istiyorum ama kaliteli mi? Custom kendi koydugum fotografinda olmasini istiyorum bir yandan porge iyi mi yani oneriyor musunuz?

Porgenin mousepadleri çok kötü olmaz ama çok da kaliteli olmaz aşırı derecede istiyorsan mousepadi çok uzun süre kullanıma uygun olmaz fakat görsel açıdan tatmin eder.

Klassegear mause pad öneririm. porgeden bir tık daha iyi diyorlardı ben alırken. Özel yapmıyorlar ama outlet ürünleri oluyor 1 - 1.1k ₺ lik ürünlerde ufak baskı hatalarından dolayı 600 ₺ bandına satıyorlar şuan outlette ürün yok ama arada bakabilirsin.

bu ürünü 600 ₺ civarı bir paraya almıştım. Tasarım karışık olduğu için belli olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı