Lypher33 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 78 1 Haziran 2022 #1 Bütçe 700-1000 arasında. Erasmus projesi için mikrofon lazım Sesi iyi alacak, cızırtılı olmayacak, arkadaki sesleri fazla yansıtmayacak.
Bütçe 700-1000 arasında. Erasmus projesi için mikrofon lazım Sesi iyi alacak, cızırtılı olmayacak, arkadaki sesleri fazla yansıtmayacak.
Abdurrahman Koç Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 39 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 1 Haziran 2022 #2 Lypher33 dedi: Bütçe 700-1000 arasında. Erasmus projesi için mikrofon lazım Sesi iyi alacak, cızırtılı olmayacak, arkadaki sesleri fazla yansıtmayacak. Genişletmek için tıkla... Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power Fiyatı, Yorumları - Trendyol Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu incele bir istersen
Lypher33 dedi: Bütçe 700-1000 arasında. Erasmus projesi için mikrofon lazım Sesi iyi alacak, cızırtılı olmayacak, arkadaki sesleri fazla yansıtmayacak. Genişletmek için tıkla... Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power Fiyatı, Yorumları - Trendyol Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu incele bir istersen
Lypher33 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 78 1 Haziran 2022 #3 Abdurrahman Koç dedi: Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power Fiyatı, Yorumları - Trendyol Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu incele bir istersen Genişletmek için tıkla... Sizce yaka mikrofonu mu yoksa almalıyım yoksa gönderdiğiniz türden mi?
Abdurrahman Koç dedi: Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power Fiyatı, Yorumları - Trendyol Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu incele bir istersen Genişletmek için tıkla... Sizce yaka mikrofonu mu yoksa almalıyım yoksa gönderdiğiniz türden mi?
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 1 Haziran 2022 #4 Abdurrahman Koç dedi: Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power Fiyatı, Yorumları - Trendyol Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu incele bir istersen. Genişletmek için tıkla... Çok eskiden bakıyordum. 200 TL'ye falan alabiliyordum hatırlıyorsam o zamanlar. Dipsesi aşırı fazlaymış. Farklı seçeneklere bakılabilir.
Abdurrahman Koç dedi: Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power Fiyatı, Yorumları - Trendyol Lastvoice Home Paket Bm800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu incele bir istersen. Genişletmek için tıkla... Çok eskiden bakıyordum. 200 TL'ye falan alabiliyordum hatırlıyorsam o zamanlar. Dipsesi aşırı fazlaymış. Farklı seçeneklere bakılabilir.
Abdurrahman Koç Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 39 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 1 Haziran 2022 #5 Lypher33 dedi: Sizce yaka mikrofonu mu yoksa almalıyım yoksa gönderdiğiniz türden mi? Genişletmek için tıkla... bana kalırsa gönderdiğim tipten almanız tavsiyemdir.
Lypher33 dedi: Sizce yaka mikrofonu mu yoksa almalıyım yoksa gönderdiğiniz türden mi? Genişletmek için tıkla... bana kalırsa gönderdiğim tipten almanız tavsiyemdir.