Rx570 gtx 970 den daha performansli bir kart.570 alinabiliyorsa almalisiniz.Anladım fakat benim dediğim çift fanlı. Birde gtx970 var aynı fiyata onun oluru var mıdır?
Rx570 gtx 970 den daha performansli bir kart.570 alinabiliyorsa almalisiniz.Anladım fakat benim dediğim çift fanlı. Birde gtx970 var aynı fiyata onun oluru var mıdır?
Peki bu çift fanlıyla tek fanlı arasında bi fark var mıdır? Arada 100 küsür fark varBen de elimdeki RX 560 4GB modelini satıp Teknoloji Pazar'dan 865'e almayı düşünüyordum yetişemedim. Rivalı Geralt'ın attığı linki değerlendirebilirim. 900'e 0'ı varken 700'e 2. el almak mantıklı değil.
Biri 900 biri 1000 tl. Benim merak ettiğim sadece soğutma farkı mı var? Performans farkı hiç yok mu?100 liralık bir fark olacağını düşünmüyorum. Şu an bende RX 560 tek fanlı modeli var. Kart yükteyken Fan deviri otomatikte 70 derecelerde, fan devirini 35'e sabitlediğimde ise 60 dereceleri görüyorum gayet iyi değerler.
Bir dost tavsiyesi ne yap et 0 alArkadaşlar ikinci el bir RX 570 buldum. 700 TL'ye kadar fiyatı indi. Bu fiyata alınır mı? Bir de mining yapıp yapmadığını nasıl anlarım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.