700 TL'ye RX 570 alınır mı?

Ben de elimdeki RX 560 4GB modelini satıp Teknoloji Pazar'dan 865'e almayı düşünüyordum yetişemedim. Rivalı Geralt'ın attığı linki değerlendirebilirim. 900'e 0'ı varken 700'e 2. el almak mantıklı değil.

100 liralık bir fark olacağını düşünmüyorum. Şu an bende RX 560 tek fanlı modeli var. Kart yükteyken Fan deviri otomatikte 70 derecelerde, fan devirini 35'e sabitlediğimde ise 60 dereceleri görüyorum gayet iyi değerler.

100 liralık bir fark olacağını düşünmüyorum. Şu an bende RX 560 tek fanlı modeli var. Kart yükteyken Fan deviri otomatikte 70 derecelerde, fan devirini 35'e sabitlediğimde ise 60 dereceleri görüyorum gayet iyi değerler.
Biri 900 biri 1000 tl. Benim merak ettiğim sadece soğutma farkı mı var? Performans farkı hiç yok mu?

@aksuu soğutma konusunda elbet farklar olur ancak tek fan da yeterli. Performans açısındansa 2-3 FPS oynar en fazla diye düşünüyorum. Şans işi biraz da, bütçe elveriyorsa alınabilir çift fanlı. El vermiyorsa tek fanlı da gayet yeterli, 100 TL'yi karşılayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Mining yapılmış olup olmadığını anlayamazsın. Ha tabii eski sahibi bilmeden gidip te Discord Nitro kazanıcam deyip salad.io kullanmadıysa

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı