Potansiyeli sorunu ve çözümü için "sürücü kurulunca görüntü gelmiyor, sürücü kurulunca siyah ekranda kalıyor" şeklinde konuları ara. Özellikle RX 500 serisi kullananların konularını daha detaylı incele. Satan kişinin de Güvenli Mod'da görüntü alabilmesi sürücünün aktif olmamasından sebep.
Potansiyeli sorunu ve çözümü için "sürücü kurulunca görüntü gelmiyor, sürücü kurulunca siyah ekranda kalıyor" şeklinde konuları ara. Özellikle RX 500 serisi kullananların konularını daha detaylı incele. Satan kişinin de güvenli Mod'da görüntü alabilmesi sürücünün aktif olmamasından sebep.
Muhtemelen chipseti bozuk bir kart aldı. Madencilikten cikma, oc yuzunden arızalanan rx 580 8gb ve armor 1060 6 gb kartlarda aynı sorunu yasamistim.
Tamir ettirmeye kalkarsan hem 0 ekran kartı parası + üstüne işcilik aliriz diyorlar
Muhtemelen chipseti bozuk bir kart aldı. Madencilikten cikma, OC yuzunden arızalanan RX 580 8 GB ve Armor 1060 6 GB kartlarda aynı sorunu yasamistim.
Tamir ettirmeye kalkarsan hem 0 ekran kartı parası + üstüne işcilik aliriz diyorlar
Hocam Max 70TL çöpe gider, o da bir ihtimal çünkü çok büyük ihtimalle bir driver sorunuydu. Kendime kızıyorum şu an. Her neyse, iyi tarafından bakmak gerek...
Muhtemelen chipseti bozuk bir kart aldı. Madencilikten cikma, oc yuzunden arızalanan rx 580 8gb ve armor 1060 6 gb kartlarda aynı sorunu yasamistim.