mrdeno Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS P8B75m-lx ASUS GAMING OC RX 470 16GB 1867mhz @1600mhz DDR3 ram Intel Core i5-3570K Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #31 mar00n dedi: Hem adamın alacağı ekran kartını alıyorsun bir de burada nispet yapar gibi fotoğraf paylaşıyorsun. Yaptığın ayıp vallahi. Senin gibi tipler yüzünden insanlardan soğudum artık. Anladık, kartta bir sorun yok. Bedavaya aldın. Helal olsun büyük adamsın Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam da bir şey diyemiyorum, şu an Intel HD Graphics 4000 ile yaşamaya çalışıyorum.
mar00n dedi: Hem adamın alacağı ekran kartını alıyorsun bir de burada nispet yapar gibi fotoğraf paylaşıyorsun. Yaptığın ayıp vallahi. Senin gibi tipler yüzünden insanlardan soğudum artık. Anladık, kartta bir sorun yok. Bedavaya aldın. Helal olsun büyük adamsın Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam da bir şey diyemiyorum, şu an Intel HD Graphics 4000 ile yaşamaya çalışıyorum.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.098 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Aralık 2023 #32 mar00n dedi: Hem adamın alacağı ekran kartını alıyorsun bide burada nispet yapar gibi fotoğraf paylaşıyorsun. Yaptığın ayıp valla. Senin gibi tipler yüzünden insanlardan soğudum artık. Anladık, kartta bir sorun yok. Bedavaya aldın. Helal olsun büyük adamsın Genişletmek için tıkla... Ben bi ekran karti alicagim zaman bakarim arastiririm alirim foruma girip konus acmis eyvallah sonrasinda 30 dk düşünüyorsa gerisine birşey diyemem.
mar00n dedi: Hem adamın alacağı ekran kartını alıyorsun bide burada nispet yapar gibi fotoğraf paylaşıyorsun. Yaptığın ayıp valla. Senin gibi tipler yüzünden insanlardan soğudum artık. Anladık, kartta bir sorun yok. Bedavaya aldın. Helal olsun büyük adamsın Genişletmek için tıkla... Ben bi ekran karti alicagim zaman bakarim arastiririm alirim foruma girip konus acmis eyvallah sonrasinda 30 dk düşünüyorsa gerisine birşey diyemem.
mrdeno Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS P8B75m-lx ASUS GAMING OC RX 470 16GB 1867mhz @1600mhz DDR3 ram Intel Core i5-3570K Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #33 Alacağım demiştim, ilk mesajım ile alacağım dediğim mesaj ile arasında 15dk falan vardır. O sırada parayı hazırlıyordum. mrdeno dedi: Alacağım demiştim, ilk mesajım ile alacağım dediğim mesaj ile arasında 15dk falan vardır. O sırada parayı hazırlıyordum. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım, 9dk imiş.
Alacağım demiştim, ilk mesajım ile alacağım dediğim mesaj ile arasında 15dk falan vardır. O sırada parayı hazırlıyordum. mrdeno dedi: Alacağım demiştim, ilk mesajım ile alacağım dediğim mesaj ile arasında 15dk falan vardır. O sırada parayı hazırlıyordum. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım, 9dk imiş.