700 TL'ye Satılık Komple Sistem

emin.basbay

Hectopat
A85KR.jpg
A744.jpg

athloniix2245-cpu.jpg

Merhaba arkadaşlar. Sistemimi değiştireceğim ama ilk önce elimdeki sistemi satmam gerek. İşte sistemim ;

Foxconn A74ML-K anakart
Asus HD6670 1Gb Ekran kartı
2 Gb ram
320Gb WD Harddisk
AMD AthlonX2 215 2.7 Ghz işlemci

Fiyat 400 TL

Yeni bir bilgisayar alacak olmasam satmazdım. Ama buna mecburum. İlgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@arkham öncelikle merhaba.Yorumun için teşekkür ederim.Eğer pazarlık yapıyo izlenimi verdiysem özür dilerim.Ben konunun ciddileşmesi için öyle bi kelime kullandım fakat yanlış anlaşılmış.Kimse kimseye zorla bişey satamaz zaten.

- - - Güncellendi - - -

@Oğuzhan Ünver resim eklenmiştir.

@arkham öncelikle merhaba.Yorumun için teşekkür ederim.Eğer pazarlık yapıyo izlenimi verdiysem özür dilerim.Ben konunun ciddileşmesi için öyle bi kelime kullandım fakat yanlış anlaşılmış.Kimse kimseye zorla bişey satamaz zaten.

- - - Güncellendi - - -

@Oğuzhan Ünver resim eklenmiştir.

Resim bu mudur yani, sadece anakartını mı satıyorsun? Komple sistemini çek. Sen, almayı düşürsen resim koyayım dersen öyle anlarız bizde. Ayrıca cidden fiyat çok.

Fiyatta illa ki bir orta yol bulunur. Resim koymaya devam ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım insanlar salak değil. İsteseler internette sattığın donanımları yazar görüntülerini bulurlar. Önemli olan senin kendi sistem görüntünü çekip koyman. Dış görünüşü, kapağı açıkken bir görüntü ve sen bu PC'yi PC'den anlayan birine en fazla 350-400'e satarsın.

- - - Güncellendi - - -

Ve bir ekleme daha, Technopat'ta 2. el satışı bölümü biraz pasif. DH'de ilan aç derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı