700 TL'ye siyah mouse önerisi

Bütçe
700

Yasar Ozturk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim setup Full siyah mouse almayı düşünüyorum, maksimum bütçe 700 1 kuruş fazla veremem, Rampage blink almayı düşünüyorum sizce nasıl mouse beyazı çok hoşuma gitti, siyah setupta çok sırıtırmı ve de siyahla beyaz arasında 100 TL fark ediyor. Fiyat farkına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kardeşim blink hoşuma gitti bu nadıl mouse sen kullanıyormusun

Rampage, Gamepower gibi markalar önerilmez. Ürünlerinin çoğu kalitesiz çin malıdır. O bütçeye beyaz olarak XM1r önerebilirim.

Blink kuzenimde var hızlanması 20G diğelim çok hızlı çevirince bir anda duraksamalar olabiliyor denedim çünkü daha önce 700 liradan çok bir şey beklemeyin.

Blink kuzenimde var hızlanması 20G diğelim çok hızlı çevirince bir anda duraksamalar olabiliyor denedim çünkü daha önce 700 liradan çok bir şey beklemeyin.
Hocam bu bütçeye güzel gözüken kaliteli bişey almak istiyorum çok kaliteli beklemiyorum zaten

O fiyata XM1r varken Rival 3 tercih etmezdim. Arkadaş siyah istiyorsa siyahı da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…