700 TL'ye SSD önerisi

Bütçe
700-800+

Nicolo Zaniolo

Decapat
Daha fazla  
Anakart
ASUS B365M-K
Merhaba, Windows şu anda HDD'ye kurulu ve bilgisayar artık çok yavaş geliyor. Bütçem yaklaşık 700-800TL SSD önerebilirseniz çok mutlu olurum. Boyutu 250 GB'dan fazla olursa iyi olur, SATA veya M.2 olması önemli değil ve bende herhangi bir M.2 vidası veya SATA kablosu yok ona göre satın almam gereken her şeyi önerirseniz çok iyi olur. Anakartım ASUS Prime B365M-K

Merhaba, Windows şu anda HDD'ye kurulu ve bilgisayar artık çok yavaş geliyor. Bütçem yaklaşık 700-800TL SSD önerebilirseniz çok mutlu olurum. Boyutu 250 GB'dan fazla olursa iyi olur, SATA veya M.2 olması önemli değil ve bende herhangi bir M.2 vidası veya SATA kablosu yok ona göre satın almam gereken her şeyi önerirseniz çok iyi olur. Anakartım ASUS Prime B365M-K

M2 SSD yuvası mevcut anakartınızda .

Alınmaz. Düz 980 modelinde dram yok.
Drami yok.

M.2 vidasını her yerden bulursun. SSD'nin yanındada gelebilir ve bence paraya kıyıp bunu alın

M.2 SSD yuvası mevcut anakartınızda.

Teşekkürler, M.2 için vidaları nereden bulabilirim? Kutuların içinden çıkanlar şu an kayıp. SATA model tercih etsem çok fark eder mi? Çünkü sadece Windows ve 1-2 oyun yüklerim.

Vidaları nereden bulabilirim acaba? Bulunduğum bölgede bilgisayarcı vesayre yok.

DRAM'in çok önemi var mı hocam ve tam olarak ne işe yarıyor?

Teşekkürler, M.2 için vidaları nereden bulabilirim? Kutuların içinden çıkanlar şu an kayıp. SATA model tercih etsem çok fark eder mi? Çünkü sadece Windows ve 1-2 oyun yüklerim.

Vidaları nereden bulabilirim acaba? Bulunduğum bölgede bilgisayarcı vesayre yok.
Çok fark eder sata asla tercih etme. SSD'nin yanında gelir zaten gelmezse bilgisayarcıdan istersin bir vidayı bu kadar dert etme :)

DRAM'in çok önemi var mı hocam ve tam olarak ne işe yarıyor?

Çok fark eder SATA asla tercih etme. SSD'nin yanında gelir zaten gelmezse bilgisayarcıdan istersin bir vidayı bu kadar dert etme :)

Depremden sonra hiç açık bilgisayarcı göremedim maalesef isteyebileceğim bir bilgisayarcı şu anda yok :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı